måndag 18 maj 2009

jk anmälan

Livet är verkligen märkligt jag har prisis skrivit klart en jk anmälan och skickat in den ang 3 publikationer som varit extremt kränkande eller missvisande när jag tittar upp på tven och ser Malou i tv 4 jag höjer volymen och hör henne prata om jk Göran Lambert och vidare om ett program jag medverkade i. det sänds nu om två ca 5 minuter i repris...? tar det som ett positivt tecken ang min jk anmälan.

12 kommentarer:

Mia sa...

Hej Carina!
Har just sett Malous intervju med dig. TYcker du är en jättestark människa och det du gör är helt fantastiskt. Fortsätt!!

Kram Mia

Julia sa...

Styrke kramar!! Tänker på dej å din familj mycket!! Såg dej hos Malou nu! Mvh Julia

snäll kvinna med asperger sa...

Hej Carina!

Ett utav mina specialintressen är att bry mig om dig och vara snäll och omtänksam emot dig. Mina specialintressen är det enda som känns meningsfullt och det har fått ännu större betydelse eftersom jag blivit svårt sjuk i en tarmsjukdom.

Jag undrar om jag får skicka två mycket sevärda DVD filmer till dig?
Den ena heter A Cry in the Dark och handlar om att föräldrarna till en 9 veckor gammal bebis flicka blir anklagade för mord sedan en dingo tagit bebis flickan när de var ute och campade. De blir anklagade för mord p.g.a dålig polisutredning och falska rykten och media som manipulerar tv-bilder från tv-intervjuer med föräldrarna. Och när föräldrarna visar en bild på bebis flickan i tv så påstår människor att de gör vad som helst för att få vara med på tv. Och i rättegången i förhör med mamman så säger hon att hon vill veta mer än nån annnan vad som hände hennes lilla dotter och att hon vill ha ett fullständigt svar och inte ett halvt svar.

Vill du att jag ska skicka denna film till dig eller blir du bara mer ledsen då? Är det en super dålig idé? Borde jag känna mig skamsen?

Den andra filmen heter First do no harm och handlar om en pojke med epilepsi och hur hans mamma måste ta saken i egna händer för att sonen ska tillfriskna.

Vill du att jag ska skicka dessa två DVD filmer till dig?

Anonym sa...

Hej!
En eloge till dig Carina att du kämpar på! Allt mitt stöd till dig och din familj.
Ha en fin dag!
Charlotte

mamma sa...

till snäll kvinna med asperger
Tack för vykortet!
Jag förstår tanken med filmerna du beskriver du behöver inte känna skam !
jag orkar inte titta på dom, tittar bara på positiva filmer nu när jag mår dåligt. stor kram...

gunsan sa...

ja du jag lyssnade på intervjun och du är helt enastående som berättar! Hoppas verkligen att sanningen kommer fram,, Kram

Anonym sa...

Hej!!
Har sett Malous intervju med dig nu på morgonen. Tycker du är en fantastiskt stark människa!!

Styrke kramar
// Linda

snäll kvinna med asperger sa...

Till Carina!

Okej! Det var inte skamligt att jag frågade då? Jag hoppas att du förstår att jag gjorde det för att vara omtänksam?

Vill du ha någon annan film som är positiv istället? Det är bara en fråga ifall att det var en dålig idé att fråga dig om du ville ha de andra filmerna. Vilken film önskar du i så fall att få?

Kram snäll kvinna med asperger

Anonym sa...

Ordet stark känns väldigt uttjatat i din blogg även om det stämmer, jag byter ut det mot en envis fighter som jag hoppas ska orka länge till. Keep on going.

Bella sa...

En stor eloge till dig som håller lågan uppe & inte ger upp hoppet om en förändring. Personligen tycker jag att Sveriges justitielagar är rätt åt helvete, det måste ske en stor förändring. Man kan ju undra varför de olika partierna knappt har någonting att komma med på den fronten.

Jag läste att du har varit på semester, en stark profil som du fick precis vad du behövde, det är du värd.

Ge inte upp! Jag tänker på dig varje dag (som om det nu skulle hjälpa)

Starka kramar
Bella

Marie-anne Thörnström sa...

kommer in med en varm kram till dig från Marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

Anonym sa...

De allra varmaste tankar vill jag sända..tänker på dig ofta...man hör aldrig ngt om AE, hoppas han brinner i helvetet rätt snart..denna vidriga människa...för mig är han inte ens det..går inte att skriva i en blogg vad han är för människa..!! Du får ta en dag i taget..sakta framåt..något annat går inte tror jag..Hårda varma omfamnande kramar till dig o din familj,Maggan