söndag 16 maj 2010

Nu är en tioårig flicka i Svenljunga försvunnen. Det drar upp alla känslor från när Engla var försvunnen

Nu är en tioårig flicka i Svenljunga försvunnen.
Det drar upp alla känslor från när Engla var försvunnen

Hon behöver ju bli hittad viken än orsaken är att hon är borta kidnappad, försvunnen av egen vilja eller gått vilse..

Om vi kunde få alla att leta i sina närområden så vore det viktigt.
Tänker om alla vuxna i Sverige tog ca 30 minuter att leta runt sig.
Det är svårt att ta till sig att en sådan tragedi är på riktigt men tyvärr så är dom det och det kan hända vem som helst av oss när som helst.
Om alla i HELA Sverige går ut och letar så är chansen mycket större att man snarast hittar henne om hon ha kommit vilse eller är kidnappad om hon inte är det så är det bättre att ha gjort något än tvärt om.

När Engla försvann så bad vi om hjälp från allmänheten många kom o hjälpte oss att leta o ville ställa upp med bakning och allt annat som var fantastiskt och gjorde det mörkaste till något som även visade en ljus sida.
En lärdom vara att tyvärr så kan dom flesta inte ta till sig att den försvunna kan finnas i deras närhet.
Även frustrationen av att inte få veta något om den inre spaningen man är helt beroende av polisernas välvilja och i början får man bara höra att dom utgår från att hon gått vilse eller efter statistiken att någon nära anhörig är inblanda i försvinnandet.
När jag började åka omkring och leta några mil bort så vart byborna där förvånade och tyckte att hon inte kunde vara så långt bort från Stjärnsund...Engla hittades Pga erkännande ca 6 mil bort , kroppen låg helt synlig på en öppen plats i slutet av en skogs väg, där den med största sannolikhet hittat direkt man tagit den väggen .
minna tankar går till familjen och flickan, hoppas på ett lyckligt slut.
frid o kärlek carina mamma till Engla