söndag 1 november 2009

Liza Marklund ?

Idag måste jag skriva några rader för jag tror att Liza Marklund tappat förståndet.
Hon skriver i expressen om att hon vill att vi ska vårda pedofillerna -för barnens skull och inte hänga ut dom med namn och bild.

jag skickade ett mail till henne se nedan.

Hej Liza
Jag brukar tycka att du skriver mycket bra o läsvärt . Men detta...? Liza var är brottsoffer perspektivet i din text? du utgår från gärningsmanna perspektivet och, dom som inte blivet utsatta av en pedofill..! Har du träffat barnen som blivit utsatta för sexuella över grepp och satt dig in i deras värd ,om du gjorde det så tror jag inte att du ens skulle läga en tanke på att rehabilitera pedofiler utan i ställe vinka artikeln till att ett skott i panna vore det enda kloka och på direkten för dessa män.
FAKTA var är faktat?Du skriver att det är möjligt att bota pedofiler ,har du någort bevis för det eller är det något som du tror bara för att det finns en rehabplan för det?Att det finns behandlingar är inget som är lika med att det fungerar !!! Det enda enligt mig, som man ska gjöra med en dömd pedofil är att se till att dom aldrig mer ska ut i samhälet så rehablitering tycker jag inte att dom ska ha ,barnen dom utsatt mår dåligt för resten av sina liv om dom överhuvudtagit orkar att leva vidare.
Sen den här fakta rutan är det du som tycker detta och kan stå för det, du verkar dåligt insatt,Flink har ingen egen lag det är samma för alla!
seriöst så verkar det som att du bara vill provosera och har ingen grund för detta som du skriver idagens text.
Är det någon som skrämer föräldrar så är det sådana som du som vill vårda pedofiler och ha dom som grannar utan att veta det och att skriva sådana här alvarliga texter utan grundligt med information och helhet.
frid o kärlek carina Höglund mamma till mördade Engla och under många år vårdare till utsatta barn.