tisdag 9 juni 2009

Varning !Facebook kapat

Se upp det är flera Facebook sidor r.i.p Engla och andra till Englas ära som blivit kapade av galningar och ev pedofiler, så ni som är med i någon gör bäst i att gå ur och ni som är administratörer var vänlig och ta bort dom i förebyggande syfte så finns det inget att kappa. Tack för erat engagemang och väl mening.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vad menas med att sidorna är kapade av pedofiler jag bara undrar? Tänk att det finns så sjuka människor i världen som inte ens kan låta en liten flicka vila i frid skäms...

Sebastian Vanneryr sa...

Hej, jag driver minnessidan Evigaminnen.se och råkade av en slump hitta din blogg. Jag tror att en oseriös konkurrent till mig har kapat Engla i marknadsföringssyfte. Evigaminnen.se lanseras just nu genom ett sammarbete med Bonnier. Vårt mål är att skapa en seriös och välanvänd sida för dem som sörjer. Om du vill veta mer så kontakta mig på info@evigaminnen.se. Jag kan även hjälpa dig att sprida din blogg om du är intresserad. Jag hoppas det var ok att jag skrev här. /sebastian

Anonym sa...

Går det inte att anmälla dem eller något. Jag lider med dig...

/Amanda, medmänniska

Sebastian sa...

Ursäkta det jag skrev ovan. Det går ibland på automatik att man berättar om sin egen verksamhet när man är ute på nätet.

Nu när jag läser det ser det ut som jag försökte sälja något. Det var verkligen inte min avsikt.

Jag ville helt enkelt bara berätta att även jag sett en sida med Engla som jag inte tror att du ligger bakom (vilket isåfall är för jäkligt).

Vill du veta mer om detta så kontakta mig på min e-post.

Tack och utsäkta klumpigheten

Anonym sa...

Hej,
jag har sett dessa grupper. De har blivit kapade. Detta kan göras när en grupp inte längre har någon sk administratör eller en oseriös person fått administrtör rättigheter.
Jag rekomenderar ALLA att kolla sina grupper, då de byter namn på dom.
Vill man inte längre vara administratör, lämna inte gruppen utan att tillsätta ny pålitlig admin.

Jag har kontinuerligt anmält grupperna till facebook, men de är kvar. Otroligt frustrerande att inte FB tar ansvar.