torsdag 4 juni 2009

GRATTIS MEDIA

Grattis Media ni får beter hur som helst utan att det för det är olagligt.
Ta kränkande kort på döda barns gravar ...Ta kort från förundersökningen och publicera hur ni vill ,det är helt ok om ni vill ha dom som bokomslag.
Skriv böcker och ljug om att ni har hela sanningen och marknadsför andras olycka hur kränkande ni vill.
Ni behöver inte heller bry er om hur anhöriga reagerar om hur dom mår när ni ligger steget före och informerar om alla hemsk heter innan dom fått veta något inte heller behöver ni tänka på att det ska vara sanning... för vem bryr sig , inte vårat lagsystem i alla fall. Många finna ord finns det men dom betyder inget när det väl gäller.
här är några av dom orden i lagen...
14. förtal, varigenom någon utpekar annan såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, och, om den förtalade är avliden, gärningen är sårande för de efterlevande eller eljest kan anses kränka den frid, som bör tillkomma den avlidne, dock ej om det med hänsyn till omständigheterna var försvarligt att lämna uppgift i saken och han visar att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den;

Jag fick svar från justitsiekanslern i dag och det blev som förväntat
Jk inleder inte förundersökning. Så åter igen grattis media kör över kränk beter hur jäkligt som helst för ni har rättsväsendet på er sida. Jag vet att inte alla beter sig så och att det finns bra chefredaktörer och journalister och att media kan vara bra för demokratin, tyvärr så skamfilas även det när det inte finns något skydd för den enskilde individen i mot media gättarna.

11 kommentarer:

mirjana sa...

Hej!
Man blir inte förvanad precis.
Ibland så känns det att lagarna är styftade utifrån brottsligarna.
Snart ser man inte skilnad på offer och förävare.
Må styrkan få fortsätta vara med dig!

Anonym sa...

Hej Carina.
Jag skriver inte detta för att provocera eller göra dig arg eller ledsen. Men jag är vän med Anders Eklund sedan några år och har tät kontakt med honom nu via brev. Han har skrivit en klok sak i ett av sina brev. Varför kan inte sveriges fångar tjäna mer pengar på sina jobb bakom fängelsemurarna så de kunde komma i gång och betala av sina skadestånd. Är det inte nåt att tipsa Betarice Ask om? Det hade ju brottsoffer verligen tjänat på!
MVH

mamma sa...

Man tycker ju att han inte borde få ett öre av det han tjänar i fängelse utan att det ska gå direkt till offren och att han borde jobba med piskan vinande i alla fall 20 tim per dygn.
Skäms på dig som har kontakt med aset antagligen så har du en känslomässig störning och jag hoppas att du försöker ta reda på vad som gör att du har kontakt fast du vet vad han är kapabel till han är helt beräknande och skulle inte dra sig för att mörda dig eller ta dina barn i från dig, han är psykopat planerade och lömsk .Om det är så att du på riktigt har kontakt med honom så kan du be honom berätta vart han gömt Englas saker och även dom andra han har mördats saker.Han ljuger fortfarande och har inte berättat sanningen om något.och ångrar ingenting det enda han gör är att tycka synd om sig själv.
Tänk på att han är mördare,pedofil,våldtäkts man,nekrofil,kidnappare,misshandlare,torterar och att han ljuger hela tiden utan att känna skuld...

mamma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mamma sa...

tyvärr så kommer han aldrig någonsin ut ur fängelset för min del så hade han gärna fått kommit ut nu så jag fått chansen att ta hand om honom så som han förtjänar, nu får han sitta på lat mans hotell och jobba lite när han vill inga krav för att få kost o logi fy fan för svensk så kallad rättvisa.

Anonym sa...

Jag måste oxå använda mig av "anonym-titel" här då jag itne har de andra bloggidentiteterna som krävs.

Till "anonym som har kontakt med aset"

Hur ids du ens skriva här på denna blogg, som sagt, du måste oxå ha en grov störning och att du kallar dig vän till honom. Är man vän till honom så....
Att aset skulle skriva kloka saker, som inte är normal i något annat fall.....
O att tjäna mera på s.k anstaltsjobb=mera i skatt från oss skattebetalare som redan betalar hans uppehälle där.....

Nej kör ut skiten på en ö i Atlanten och rita inte ut den ön på någon karta.

Carina, tyvärr fick det bli kommentar på din blogg om detta, för nu kunde jag inte låta bli.

Bamsekram till dig.

Anonym sa...

Fan du skriver ju som en get, sluta lipa om detta nu.. Du verkar rent rubbad i huvudet, ska någon skämmas för att de har kontakt med en vän.

"En bra vän är en som accepterar dig för den du är, trots dina brister"

Anonym sa...

Vågade du inte publicera min kommentar eller? Börjar nästan tvivla på att du är Englas mamma, ofta du skulle sitta och blogga om ditt döda barn.. Förresten, ingen bryr sig längre så bara lägg ner, media pratar aldrig om någonting gällande engla eller dig. Du har fått nog med publicitet nu

Maria Pettersson sa...

Hur alla dessa !anonyma" har mage att sitta o skriva otrevligheter till en mamma som förlorat sitt barn på det hemskaste av sätt det övergår mitt förstånd. Någonstans inom mej hörs en liten elak röst som säjer: "Hoppas de råkar ut för samma sak själva!" men jag tystar den rösten...
Maria Pettersson, Arboga

Rädd sa...

Till Anders Eklunds vän.

Dig blir man väldigt rädd för.

Rädd sa...

Sådana som han borde inte få ha internet.