lördag 19 juli 2008

Information om detaljer i hur mordet gått till är för jobbigt för oss, släkt vänner och syskon. Vi ska inte behöva bearbeta det genom media , helt omänskligt. Vad kan det finnas för allmän intresse i dessa hemska detaljer mer än hänsynslös nyfikenhet och att gotta sig i andras mardrömmar?

6 kommentarer:

Jinge sa...

Jag har länkat till ditt inlägg, du behöver inte släppa in kommentaren men jag vill att du själv ska läsa, och kanske fundera...

http://jinge.se/mediekritik/mordet-pa-engla-ett-internetmord.htm

Maria sa...

Jag håller med dig! Det är fullkomligt vidrigt och onödigt att lägga ut sån information. Det har blivit fel det där med media och hur mkt dom skriver och tar upp.

Du är en stark och beundransvärd kvinna och jag vill skicka dig en styrkekram nu mitt i rättegången och allt!

En svensk sa...

Och ändå bloggar du, vilket drar ännu större uppmärksamhet till det hela.

Jen sa...

Det finns ett allmän intresse i att folk får reda på hur sjuka och farliga människor det finns. För att en rimlig diskussion om brott och straff ska kunna föras måste folk få veta sanningen.

Mamma till tre tjejer sa...

Då var det över...livstid och en löjligt liten summa till er anhöriga!
Det ni får har AE redan kostat i finkan,allt som han kostar borde ni få istället!
Nu sitter han i alla fall inne och kan inte hitta på mera djävulskap,men vad hjälper det er...ingenting alls!
Jag hoppas och önskar att han aldrig mera får se utsidan och att han säger att han vill ha vård är ju bara ett spel för gallerian...han vet att folk förväntar sig att han ska säga så och på något sätt tycka lite synd om honom som har haft det såååå jobbigt i 8 år,för att leva med det han gjorde Pernilla var så jobbigt att tänka på....men inte värre än att han gjorde något ännu värre....tog livet av ett litet barn,på ett fruktansvärt sätt,lämnade hennes familj i ett fruktansvärt trauma och förändrade deras liv för all framtid...det är livstid om något!
AE hoppas din livstid blir kort och hoppas ditt slut blr det du förtjänar.....och må du åka 20 våningar ner och brinna i eviga elden!
Till ni som förlorat Engla pga att ingenting funkar i detta mesland,måste jag bara få säga...ni måste göra något av er kraft,bilda något nätverk,för det kommer fler efter er tyvärr,för såna som AE lurar överallt och du Carina är en sån människa som behövs när tragiken är ett faktum!

Anonym sa...

hej carina , jag läste din blogg om habsynslöshet och nyfikenhet, är de det ända du anser att "omgivningen" ger dig? bara undrar, jag tolka de så. Jag är inte nyfiken, jag är inte en sån person. Jag finns om man behöver, jag är en sådan person som bryr mig om folk som har de jobbigt. Hur mår englas syster i det här, hur gammal e hon? jag vill ha svar på min mail. Caaroooliiiiine_@hotmail.com