lördag 19 juli 2008

Många tror sig veta hur jag mår om hur förvirrad o förstörd jag är av sorg vissa skriver att jag inte vet vad jag gör eller säger, eller att det jag tycker inte är relevant när jag är i sådan kris situation Vad vet ni om sorg har ni gått igenom det som jag gjort ? .Jag vet att det finns många människor som vet och som har varit med om liknande mardrömmar.och jag har svårt att tro att dom skulle kritisera mig eller tro att jag inte är fult kapabel att uttryck vad jag tycker och känner.Hjärnan är fortfarande med och jobbar för högtryck ,men ångest och fruktansvärd smärta av det som hänt plågar mig samtidigt hela tiden .
Jag vill ha en förändring i samhället vill inte att andra ska behöva gå igenom samma saker som mig vad gäller brottet,media,polis, åklagare det finns så mycket som jag är kritisk mot och behöver få debattera . Vist bedövar det smärtan att fokusera på annat, men allvarligt vi behöver en förändring och nu har jag ofrivilligt slängts in i denna mardröm och kan inte bara sitta och se på utan att försöka göra något.

3 kommentarer:

Jeanette sa...

Hej Carina. Vill börja med att beklaga din enormt stora förlust av din älskade dotter Engla. O du har rätt i att människor inte vet hur du/din familj lider. Jag vågar inte ens tänka tanken på hur det skulle kännas om det gällde min dotter. Jag förstår inte hur du orkar stiga upp på morron o jämt ha dessa tankar om vad din dotter varit utsatt för. O sen att se Eklund. Hur orkar du? Jag lider med er..Hoppas äcklet Eklund får ett långt sraff. Straffet lindrar ju inte er sorg på något vis men han kke inte kan skada någon mer oskyldig. Stackars lilla Engla..Drömde om henne inatt o hon höll dej i handen o tittade på mej o sa: Jag har världens bästa mamma..Kämpa på Carina..Vi är så många som tänker på er..

Mvh Jeanette

Anonym sa...

Hej kära du!
Jag vill bara säga att du är så stark och jätte duktig!kämpa på!
Kram från Lena Johansson/Skutskär.

miahmariah sa...

Du har helt rätt. Ingen ska komma och tala om för dig att du är förvirrad eller att du inte vet vad du gör. Har man inte gått igenom en sån svår förlust som du har gjort så kan man inte yttra sig om sådant. Ingen annan än du vet hur din sorg och smärta ser ut. Jag har följt dig och din kamp sedan den fruktansvärda tragedin inträffade. Och jag hyser stor beundran över dig och din styrka i allt det här. Jag är glad att AE fick livstids fängelse, men jag tycker inte att det är tillräckligt. Jag hoppas fortfarande att han kommer att berätta sanningen för dig nån gång i framtiden.
Kämpa på
Kram miahmariah