tisdag 22 juli 2008

Vill bara berätta att jag inte tror ett dugg på att Eklund känner sig lättad. Sylbersky har uttalat sig om att han inte upplevt en sån känsloladdad rätte gång under sina 46 år,Något jag inte heller tror på, utan att han bara säger så för att det passar situationen.Jag tyckte att det var en lugn och något kall okänslig stämning i rättssalen där Eklund fortsatte att fabulera och att inte sanningen kom fram.

49 kommentarer:

Johanna sa...

Jag är så imponerad av din blogg. Allt stöd till dig från mig.

Eva sa...

Jag hoppas för din, er familjs och Englas skull att sanningen kommer fram till slut och att ni får ro.

Anonym sa...

Lycka till med sista dagen på rättegången.

Hoppas Eklund får ett helvete i fängelset. Vi tänker på er och lilla Engla.

Kramar från Karolina

Chris sa...

Carina.
Det tog ett tag innan jag förstod att det var just din Engla.
Allt är så overkligt men ändå verkligheten.
Jag önskar dig all styrka i världen att orka gå vidare!

Christina på friskvårdsutbildningen i Falun.

Anonym sa...

Som många andra berörs jag av det som hänt lilla Engla.
Kan förstås inte på något sätt veta, eller ens vilja spekulera i, hur du/ni har det eller hur ni mår.
Kan bara utifrån att jag är mamma och farmor, föreställa mig hur jag skulle uppleva det om något liknande hände min nära och kära.
Och samhället, i det här fallet polisen, har svikit dig på ett sätt som det inte går att sätta ord på genom att inte ta viktiga tips på allvar.

H

Jennifer sa...

Har aldrig någonsin blivit så illa berörd, kan fortfarande börja gråta när jag tänker på Engla och allt som hänt. Allt stöd till dig och din familj! Engla vakar över er.

Setareh sa...

Tänker verkligen på dig och din familj och Engla. Alla människor bearbetar sin sorg på sitt vis och ingen människa har rätt att förkasta det.
Mediernas bevakning är verkligen vidrig finner inga ord.

Sköt om dig så gott du kan!

Katta sa...

Jag ryser när jag läser din blogg.
Jag hoppas att du och din familj får reda på sanningen, istället för att gå i ovisshet. Jag beundrar dig starkt att du orkar hålla dig uppe.
Egentligen vet jag inte hur eller vad jag ska skriva. För vad säger man egentligen?

Fortsätt att kämpa och lycka till i fortsättningen.

Petra sa...

Starkt att du orkar ge din egen bild av vad som händer! Jag hoppas att du och din familj kan hitta ett sätt att gå vidare och finna livsglädje igen, vad ni har gått igenom är så fruktansvärt att blotta tanken på att det skulle kunna hända någon i ens egen närhet nästan är förlamande. Ni har mina tankar och mitt stöd!

Jessika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Petra sa...

Jag kan inte med ord beskriva hur smärtsamt synd jag tycker om dig och din familj. Har själv barn och skulle det hända något sådant vet jag inte hur jag skulle kunna gå vidare i livet. Media tror att allmänheten vill ha detaljer men det vill vi inte. Jag tror att jag talar för de flesta när jag säger att det är nog hemskt att läsa om att det över huvud taget har hänt. Hur känner du inför Eklund? Eftersom jag själv har ett stort, svart hat gentemot denna människa så kan jag bara tänka mig hur enormt ditt förakt måste vara. Man kan väl aldrig aldrig förlåta??

Linda sa...

Hej Carina!
Jag vill skicka allt mitt stöd till dig och din familj. Jag tycker att du är fantastiskt stark och jag sörjer så med er. Kan inte i min vildaste fantasi förstå vad ni går igenom men sänder er all kärlek som bara finns!!!

Mgdalena sa...

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Det är så många som redan har uttalat sig, skrivit, tänkt, sagt saker. Jag känner mig definitivt som fel person till att uttala mig i denna fråga över huvud taget. Samtidigt finns önskan om att få säga något som stöttar, i alla fall.

Sanningen kommer fram, det gör den alltid. Förr eller senare.
Du är stark.

Anonym sa...

Käraste medmänniska!
Jag är en farmor som tycker det här som hänt er är så förfärligt hemskt att jag knappt står ut med att tänka på hur du har det... det kunde varit vems som helst barn eller barnbarn t.ex mina, men det var din flicka det hände och nu är det du och din familj som måste leva vidare med detta. Jag tycker du är en modig människa som orkar sitta med vid denna rättegång och se på denne gräslige förövare! Allt gott i det fortsatta livet önskar jag dig - tänker mycket på dig och på din lilla flicka!
Från en farmor till tre flickor och en pojke

Sanna sa...

Hej!
Finns inga ord till att uttala sig om denna ondska.. det ær inte verkligt! Hoppas att ni nån gång i framtiden kan få ro...

majja sa...

Hej Englas Mamma..Jag läste din blogg och det är askyvärt att folk kan kritisera er för hur ni väljer att bearbeta eran sorg..Du e den starkaste person jag någonsin läst om..du e en ledstjärna i mörkret..Hoppas det vidriga fanskapet får vad han förtjänar..Stor heder till dig som orkar kriga och orkar ta emmot så mkt kritik..Många Stora varma tankar och kramar till eran familj från Fam Ludvika..Må ni få frid..

Anonym sa...

Hej Englas Mamma.
När jag först hörde nyheten om ett barns fösvinnande ringde jag min vän F.S, som ju bor i Stjärnsund. Jag blev orolig att det kanske var något av hans barn.När han inte svarade blev jag än mer orolig. Men han var ute och sökte efter Engla. Jag skickade honom lite mess med "stöd" och "hopp" och "beundran" för hans mod att vara där och konkret medverka. I dag "ramlade" jag på din blogg. Jag blir ledsen när jag läser hur du uppfattat bristen på samhällets stöd, att du ibland känt dig som den skyldige och att människor dömt dig för Englas begravning. Jag vet inte något om hur det är att förlora ett barn, mer än att det är emot naturen, på samma sätt som A.E:s agerande är emot naturen. Jag beklagar djupt din sorg,jag tänker på dig och önskar dig hopp kraft och mod dessa svåra dagar i och med rättegången och naturligtvis efter detta obegripligt smärtsamma.
Kram Åsa Jinder

Therese sa...

Gör ont i mitt hjärta att höra om allt det henska. Kan bara tänka mig hur du har det! tänker på dig och de dina dagligen.
Kram

Anonym sa...

Jag var med och letade efter Engla. Tänker på er och Engla varje dag.
All min kärlek till er.
Allt stöd till hela familjen.

http://akp.blogg.se
Engla har en egen kategori i min blogg.

MiaMaria sa...

Förstår att det måste vara frustrerande för dig när försvarsadvokaten utrycker sig på detta vis, man får nog bortse från vissa uttalanden för att orka. Vi miste vår nioåriga dotter Therese 1991 och det är svårt och man får höra många dumma utryck av andra som tror sig veta hur man känner och vad man ska göra. Det är bara du och din familj som vet hur det känns att mista ett barn på detta grymma och ofattbara sätt. Jag vet vad sorg är men jag vet inte hur din sorg känns och jag kan nog inte i de vildaste fantasier förstå den känslan. Hoppas att denna sjuka person som förstört så många människor liv får livstids fängelse och aldrig får vistas ute i samhället igen.

Kenny sa...

Allt stöd från mig som så många andra också! Har lyssnat på dig det du sagt och allt och du är en stark människa och säger sanningen, måste till en förändring för som du sagt vad är det för jävla samhälle vi lever i och det stämmer så bra. stå på dig, rättvisa ska du och familjen ha! och ang Eklund ska vi inte snacka om, han ska ha fängelse och få möta rättvisan i vitögat, inte skydda han å ge psykiatrisk vård å bekosta ett sådant ja, för husrum och mat:( en en gång vi alla står på er sida! har själv gråtit många gånger, han har tagit död på oss också!

Lindie sa...

Hej!

Jag mår så illa när jag läser om alla detaljer i Engla-mordet. Jag mår illa av att han kallade henne för en söt fin liten flicka, fan.
Jag skulle så gärna vilja att ni slapp lida så mycket, och jag tror att media gör det inte lättare. Och jag följer hela rättegången på dt.se. För jag hoppas med hela mitt liv att han får livstid. Och om i detta fall borde dödsstraff vara tillåtet i Sverige! Jag skulle vilja ge dig en tröstandekram, men jag hoppas att alla nära och kära ger dig den tröst och stöd som du behöver!

Ta hand om dig, och din familj nu!
Så hoppas vi att media låter er vara om ett tag när rättegången är klar.

Anonym sa...

Carina, alla tankar till dig o din familj! Hoppas han får sitt straff trots att det inte finns straff nog för denna hemska man! Jag önskar er o Pernillas familj all lycka i framtiden trots att ni lever i mörker, det förstår jag. era döttrar finns på en mkt finare plats nu där odjur som Anders Eklund inte finns!

Suzesan sa...

Hej Carina lilla lilla mamman. Så glad jag är att jag hittade din blogg. Jag vill skicka dig vänlighet ..värme kärlek i överflöd. Fortsätt säga det du tycker är det rätta, för de lyssnar mycket på dig nu. Lyssnar de inte så på dem igen och igen. Även om du får kämpa mycket mycket. Omänskligt mycket. Stå ut. Det finns inga ord som kan trösta dig nu. Ingen annan kan ta din upplevelse.. ingen kan bära din sorg det är bara du som får gå igenom allt...själv. Sorg är individuellt. Jag har inte sorg så därför ser jag det med objektiva ögon och kan analysera det som jag läser. Jag önskar jag kunde bära lite av din sorg.

Jag hoppas Carina att du har många som håller om dig nu i din sorg. Du är så stark. Du starka.. du modiga. Men kom ihåg att starka behöver inte alltid vara starka utan de har precis som alla andra rätt att vara svaga med. Du har all rätt till det. När man har råkat ut för det du gjort så får man vara precis som man vill. Arg glad ledsen.. ledsen glad arg allt. Sorg går i vågor. ta inte in nåt negativt om du kan för det finns många som frossar och gottar sig i andras olyckor och de kan säga vidriga saker. Jag förstår inte mentalt hur du orkade vara i rättsalen igår. men samtidigt förstår jag. Jag sa till min son att hade det varit jag så hade de fått sätta fast mig i en bänk med handklovar så jag inte hade kunnat röra mig för jag hade nog blivit galen. Skogstokig!
Igår skrev jag i ett inlägg.. och sa här hemma att "jag skulle önskat att jag var hos dig och kunde hålla din hand och ge dig styrka". Jag tänkte på dig hela dan. Bara jag tänker på det vidriga monstret AE så ryser jag från tånaglarna till översta hårstråna på huvudet!!! Jag tänker inte vara anonym när jag skriver till dig. Kanske jag skriver nåt som är fel. Det är svårt att finna de rätta orden. Rätta mig isåfall. Jag ska försöka göra mitt bästa. Jag har följt med hela tiden i detta traumatiska, hemska, vidriga. Jag har lusläst allt. Ibland är det bra när de skriver OM de skriver rätt för vi måste få veta. Vi som inte är drabbade måste för att förstå bli berörda! Så att han aldrig går fri.
Vet du vad... jag grät så mycket när jag såg minnesfilmen. Jag vill inte nu skriva mer om vad jag fastnade för mest för det kan jag berätta en annan gång...förutom att du är en fantastisk mamma OCH att Engla var/är så söt och att hennes syster är lyckligt lottad som har dig som mor. Jag känner inte dig men det vet jag att det är så. Jag är mor!!! De är trygga dina barn. Du gör som jag! Finns!
Kämpa och ge dig inte. Låt honom aldrig komma ut mera någon gång. Tack till dig och lilla Engla att ni stoppade honom. Så som jag tror så kom det en ängel och höll lilla Engla i handen så hon var inte ensam i det svåra. Jag tror verkligen det. Hon är en vacker stjärna nu lilla tösen. AE bryr sig inte han är inte ledsen och om han gråter så är det för att de lurar honom att erkänna. Han gråter över sitt ego . Det odjuret har inga känslor alls. Är det ingen som kan få honom ur balans. Jag håller med dig om det du sa till honom att han minns detaljer men helt plötsligt tunnelseende. "Spel för galleriet" Hans(AE) försvarsadvokat har han ju inte valt för intet. Om försvarsadvokaten jobbat med sånt här i över 40 år så borde han ha vett på att spara oss på detaljer som att AE är ?glad? ?lättad? över att han fått berätta. Vadå glad? vadå ?!lättad!? AE tänker strategisk har de inte lärt sig det!
Jag tänkte ett tag bli advokat men jag är glad att jag inte blev det. För hade jag behövt försvara en sån som ..odjuret.. så hade jag sagt upp mig. Det är inte klokt att vi skattebetalare ska betala AE:s dyra försvar!! Men Ae får ju välja själv och de som blir valda får inte neka så som jag förstått det.
När du än känner att det är jobbigt och du inte har nån att tala med så kom in på blogg om du vill och skriv. Ibland är jag bra på att trösta och ge råd och gör det mer än gärna för dig och Engla. Ibland kanske det kan vara skönt att prata med nån som inte har sorg. Du har många runt dig nu med människor som är ledsna. Alla är ledsna. Jag med men jag har inte sorg!!!kan jag hjälpa dig lite så gör jag gärna det!!!Coacha! Medmänskligt!
Miljoner hjärtligaste kramar
Min son är 19 och han hälsar så gott. Vi pratade innan jag satte mig och skrev. Förlåt om jag skrivit nåt som blir fel. Hoppas inte!
Kämpa kämpa Carina! Du klarar det!
Pussar och Kramar till dig och din familj. Vi måste hålla ihop vi människor med empati...så detta aldrig händer igen! ALDRIG!
/Susanne

Ulrika sa...

Jag är en av alla som inte känner er familj, utan bara kunna följa det fruktansvärda som hänt via media. Men jag och jag tror många med mig vet hur media är, vi är många här ute som känner full sympati med er, och är tacksamma för att även vi fick se begravningen via tv. Inte för att se på någon annans olycka, utan som medmänniskor runt om i landet, med egna söner och döttrar och stort berörda av vad som drabbat er, med önskan om att kunna göra något för att lindra smärtan. Fast jag aldrig träffat din dotter Engla kommer jag alltid att komma ihåg henne, och tack vare ert mod att låta oss få se en liten del av henne, som den ni kände henne som, och inte bara som tidningasrnas rubriker. Tack, massor av varma tankar till er från en medmänniska!

Heléne sa...

All styrka till dig och din familj! Helt rätt att stå upp mot all oärlighet, förljugenhet och alla vinklingar av media.
"Det finns ingen energi att tycka synd om någon, men det finns energi att tycka om någon"

kramar från Heléne

Carolina sa...

Hej Englas Mamma.
Du är den absolut starkaste och modigaste människan jag har läst om! Jag ängnar mina tankar åt dig, din familj och självklart Engla. Stå på dig och ta hand om dig!
All kärlek till dig och din familj!
Massor av varma Kramar Carolina J

frans n sa...

Angående försvarsadvokater.

Anledningen till att man har försvarsadvokater, är att alla åtalade ska ges en chans att bedömas huruvida de är skyldiga, och till vilken grad de är skyldiga osv.

Media dömer ofta i förväg personer, och det har förekommit fall där den åtalade varit oskyldig, och det har till och med förekommit fal, där den åtalade dömts och sen visats vara oskyldig (tänker bl.a. på den incestdömda pappan för några år sen).

VI kan inte ha ett system där rättegången hoppas över bara för att DNA och andra pusselbitar stämmer, det skulle vara fullständigt rättsvidrigt och riskera att oskyldiga människor åtalades och dömdes utan att man egentligen tittat på vad som hänt.

Som jag tidigare påpekat i kommentarerna till ett annat inlägg, så är det solklart att AE är skyldig, men han har och ska ges samma rättigheter som alla andra medborgare och åtalade oavasett vilket brott som begåtts och oavsett vilken bevisföring som redan är bedömd som 100% säker.

Sen kan vi bara önska att när en dom väl är fallen, att de låser in den här typen av brottslingar för all framtid och i princip "kastar bort nyckeln". Jag är inte ens säker på att man ska bekymra sig att lägga pengar på vård av återfallsförbrytare av det här slaget, de pengarna kan vi ha till något vettigare. För vems skull skulle man ge vård till människor som gjort sig skyldig till monstruösa handlingar om i om igen och som dessutom inte heller reder ut att släppa fram sanningen ...


FN

Anonym sa...

Skulle vilja kunna skicka ett privat GBinlägg till dig Carina men jag kör här. Känner inte dig men känner som otroligt mycket MED dig!

Kan såklart inte säga att jag vet hur det känns men jag har förlorat ett barn på ett annat sätt...

Förstår att du har det jobbigt men en sak som jag vill råda dig även om du känner att du inte kan styra ordentligt. När detta med monstret är över och han är där han hör hemma så göm inte dina känslor bakom Stesoliden mm, du behöver inte byta Engla mot sånt, hon finns i dig, ta fram henne, vårda henne och låt henne alltid va med i stället!

Sen kan ja bara säga att stoppa henne i den varmaste delen av hjärtat och låt henne leva där förevigt!

Du fixar detta, även om det inte känns så!

KRAM om du vill ha!

Magnus sa...

Vill bara säga att jag tycker du är otroligt stark som orkar skriva här. Vet inte hur jag skulle klarat mig om det hänt några av mina flickor.

Anonym sa...

Beundrar dig o din familjs mod i rättegången o i denna stund och sänder all möjlig kraft o styrka att gå vidare...

Anonym sa...

tusen varma kramar till er. Vi finns här. Alltid.
Swahnarna

Juliette sa...

Tänker på er.

Anonym sa...

Hej Carina,
All styrka till dig och din familj. Jag hoppas så att sanningen kommer fram så att ni får ro och kan få frid sörja ifred. Vi är många som tänker på er i allt det svåra ni tvingas gå igenom. Engla finns föralltid kvar i våra minnen.

Kram Katarian

Annie sa...

Tänker på er i denna svåra tid.
Det som hänt är så fruktansvärt omänskligt och obegripligt.
Jag bodde i USA vid tiden då Engla försvann och jag kunde bara inte fatta det. Det finns inga ord.

Ni finns i mina tankar!!

Anonym sa...

Vi tänker på dig, din familj och allra mest Er Engla.
Vi önskar att detta ska gå er väg.
Vi hoppas att lagen kunde säga att han int behövde se dagsljus någon mer gång.
Tänker på er
Jomawi

Irina sa...

Din sorg kan aldrig bli min, men jag känner starkt med er. Media spekulerar, fler och fler detaljer framkommer.
Jag önskar att ni slapp alltihop.

Mamma till tre tjejer sa...

Nä nu......ska han genomgå fler dyra undersökningar...varför dåå?
Klart att han är sinnessjuk,han är en klar psykopat,vem annars kan äta en stund efter det han just gjort,eller skratta på en mack!
Släng honom i en brunn och lägg på locket för gott om vi nu måste låta honom leva sitt misserabla liv pga våra mesiga lagar och vår meningslösa psykvård!
Ond o God sida,det var nog det jag behövde höra för att helt tappa all respekt för den där advokaten!
AE Har ingen god sida,han är djävulen personifierad och skulle han ha den minsta lilla gnutta vett i skallen så hade han hängt sig så fort han får en chans,saknad av ingen alls!
Ett stort asocialt svin och en riktig avart,vem i Sverige vill lägga en krona på honom i nya utredningar...INGEN vågar jag lova!
Att låta familjen efter allt detta inte få ett avslut,utan få vänta till hösten är helt groteskt,jag undrar : Vad behöver man för att döma någon till ett liv i en brunn..mer än två mord,två våldtäkter,två misshandel,varav ett av fallen på ett litet försvarslöst barn,två erkännande om alltihop,samt en livs levande pedofil med massa barnporr hemma som dessutom säger att han får tunnelseende????? (undrar om det är hans ord) när en pytteliten tjej inte vill prata med honom i skogen helt själv!
Jag mår illa när jag hör allt daltande med en sån gris och jag mår illa när jag hör Englas namn i samma mening som hans...en smart tjej som genast insåg att här var något lurt,men eftersom Mr pigg var så korkad så var han tvungen att ta till våld innan han sagt första meningen,eftersom han redan var genomskådad av Engla så fort han öppnade sin sjuka käft!
Til Englas Mamma från en annan Mamma...ibland när mina tjejer har varit försenade eller glömt tiden så har såna här scener rusat i mitt huvud,en gång hittade jag min dotter cykel men inte henne,hon hade satt sig i en trappuppgång med sina kompisar,när jag fick se henne var jag helt hysterisk och gav henne en stor örfil av ren ..ja jag vet inte..ilska för att hon gjort mig så upprörd,jag tom blödde näsblod så orolig var jag,då tänkte jag att dom aldrig skulle få gå någonstans ensamma igen!
Men nu ser ju livet inte ut som i en saga för i ett liv måste man lära sig att vara ute själv,alternativt låsas in hemma och då är det inget liv i alla fall!
Men mycket oro har det varit och är,den minsta är 14 och är mycket ute!
Det som drabbat dig och din familj är det absolut värsta som kan hända någon någonsin,därför är det så viktigt att en sån man aldrig någonsin kommer ut igen,hade samhället skött sig så hade han inte varit ute heller.
Det kommer nya som han,det är säkert,men vi kan inte låsa in ungarna så ett förslag är att alla som visat tendenser eller dragning till barn eller barnporr måste få en tatuering i pannan så vi vanligt folk har en ärlig chans att varna våra barn!
Låt det komma en LEX Engla i vården,det behövs!!!!

Anonym sa...

Starkt och bra av dig att skriva en egen Blogg.
Journalister bryr sig inte ett dugg om sanningen, dom vinklar saker till att bli lösnummersäljande och skiter i om redan sårade människor blir ännu mer sårade.
Sanningar är av sekundär betydelse för dom, spekulationer och information från "säkra" källor(kan vara vem som helst men oftast mutade eller klantiga poliser),så även om informationen är stötande för anhöriga så tar gladeligen den mutade emot pengar och journalisten skriver så pennan glöder utan att bry sig om de annhöriga.

Silberskys trams till försök att få Äcklet till mentalsjukhus är ju visserligen hans jobb, men han kommer ändå att få livstid, vilket vi verkligen får hoppas innebär att dom placerar honom på en avdelning med "normala" fångar, då får han i alla fall det straff han förtjänar (dödsstraff). Men kriminalvården håller honom säkert om ryggen och låter honom sitta med andra vedervärdiga äckel på någon lugn och fin anstalt där det inte riskeras att han kommer till skada.
Men så resonerar dom inte annars med folk som dom placerar på anstalter där det finns hotbilder, och det innebär bråk och knivskärningar varje vecka, men med såna som detta äckel skall det sättas in skydd och värnas om hans säkerhet.
Jag som skattebetalare vill inte betala för hans säkerhet, jag vill att han skall få stå upp och klara sig själv på kumla eller något annat ställe där han verkligen skulle få känna på hur det är att vara så hjälplös som hans offer varit.
Hoppas ni kan kämpa er igenom detta helvete och få ett normalt liv igen.

En upprörd och arg förälder.

Madeleine sa...

"Martin Luther King sa en gång att den största tragedin inte är de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad"

Därför måste det nå dig att vi är fler, långt långt fler, som förstår dig Carina!

Ha med dig det och glöm det inte. Inte ens när de brutala människorna låter sina vassa eggar till ord göra sår i dig.

Vi är fler som förstår!

Jag har själv begravt en älskad dotter. Jag gjorde det i ljus då hela mitt inre skrek att ingen ska få minnas henne i tradgedi utan som det ljus hon var och är.


"Du är min glädje.
Det är saknaden som är min sorg"

Din Engla minns jag ljust och för alltid ska jag minnas henne sådan, ljuset kastar mörka skuggor längst med marken men dessa kommer att bli mindre ju längre dagen gryr.

En medmänsklig Kram ifrån en Änglamamma till en annan

Pia sa...

Finns inga tröstande ord som kan lindra eran sorg och smärta men sickar massor av styrke kramar och stå på er.

Bifogar här en hemside adress till en kompis hemsida som har gjort en låt till engla "vila ifrid engla".
http://www.sharadin.se/index1.php?page=media

Om du har ork så lyssna gärna på den, kommer från hjärtat och får fram så mycket som man känner men inte få fram att säga.

Lycka till med allt.

//Pia

Anonym sa...

Inga ord i världen känns tillräckliga. Inte många ord kan trösta, men stödet finns alltid här för dig.

Anonym sa...

Starkt gjort av dig att tala direkt till honom, ojojoj, hoppas på livstid o att han får ett rent helvete i finkan m alla minnen, interner o att han ALDRIG kommer ut så länge han lever!!!!Kram fr Petra

Anonym sa...

Hej Carina.
smärta sorg känslor, det finns ingen som kan känna vad du känner.
Önskar att man kan hjälpa på något sätt, och på ett sätt hjälper man också med att skriva en liten kommentar. Hoppas att det hjälper.
Sänder värme och tankar från mig.
L

Anonym sa...

All min värme till dig! Tur att han med kameran var framme så Eklund kunde gripas. Som du säger - kommer han ut så mördar han igen.
/Veronica

Tonårsmorsa sa...

Värme

Anonym sa...

jag är väldigt inponerad av din blogg och mitt stöd går till dig.

Jag beklagar sorgen oerhört mkt och hoppas sanningen kommer fram till er anhöriga så ni får lugn och ro någon gång.

Vila i frid Engla vi minns dig som du va....

Och en stor kram till Englas anhöriga

Madeleinee_ sa...

En sådan människa som honom borde inte leva. att ge på sig ett barn överhuvudtaget är det värsta brottet man kan göra anser jag. Han borde få ett plågsamt straff så han fattar!

Tänker på er och lilla engla.

Många kramar Madeleine.

Anonym sa...

den där mannen är ett skämt. Har en kommpis här i uppsala som studerar juredik och hon har varit med på några av hans fall. Han säger offta att "det här är det värsta jag varit med om" och "helt otroligt fall, vidrigaste jag sätt under min kariär" han är en tunna bullshit! /johan