tisdag 9 september 2008

Kristallen tv 5

Igår gick kristallen på tv5-
Trodde att det var ett program vi i lugn och ro kunde titta på.Jag är noga med att välja ut program att titta på, det går inte med några som innehåller våld eller för mycket om barn.
Vi var även barnvakt åt 2 barn som varit mycket nära Engla och fortfarande mår dåligt mm
Hipp hopp så var det bild på Engla och mig prata i Efterlyst, Det vände sig i magen och ångesten slog ner som en bomb, en ångest jag har i olika frekvens varje dag. Och Barnen fick en jobbig upplevelse inför natten.
Det är som vi brottsoffer inte finns. egentligen så är jag inte arg på någon för det som inträffade jag förstår att tv5 inte gjort det för att vara dumma men på någevis så visar det hur det är för oss.
frid O kärlek Carina

8 kommentarer:

Chris sa...

Carina!
Vilket helvete för Er!
Att aldrig kunna slappna av just därför att ni aldrig vet vad som kommer att visas på tv, skrivas i tidningar osv......
Jag kan bara föreställa mig hur ni har det och det är förmodligen inte ens i närheten av hur ni har det.....Jag lider med er!
Christina, friskvårdsutbildningen Falun.

Anonym sa...

Är själv drabbad.För ca.3 år sedan.I somras när vi var på semester,skulle handla tidningen och lite godis så möttes vi av löpsedlar där den vi miste var med på stor bild...log emot oss..När vi sedan ngn vecka senare låg på stranden och läste.Var hon med på ett mittuppslag,pga gärningsmannen!!! Dom gjorde ett tv program om brottet,tror du vi visste??:NEJ. Offret och dom anhöriga är Helt bortglömda!Vi har Inga som helst rättigheter!

Vi trodde under utredningen att vi var dom första som skulle få veta...men tidningarna visste alltid FÖRE oss..
Tv programmet var fullt med privata bilder på henne vi miste,gärningsmannen.Från hennes egna kamera som beslagtogs...DOM bilderna hade dom med.Vi hade inte ens fått tillgång till dom...

Det är så JÄVLA TRAGISKT. Man är redan så drabbad.
Lider med dej,förstår hur du känner.Varje dag är en JÄVLA KAMP!
Kram/en som varit där...

Malvalin sa...

Brottsoffer verkar vara en bortglömd grupp och det beror nog på att INGEN kan leva sig i det grymmaste grymma att fortsätta utan den döda. Jag har oerhörd respekt för dig och saknar ord för det som inträffat. Har under vår och sommar lidit på mitt lilla sätt i tankarna på Englas öde. Då jag har fyra lika fina barn omkring mig är bara vetskapen om att en mor är utan ett av sina egna små - outhärdlig. Det finns ingen som kan kritisera det du gör eller det du säger - för det är DITT sätt och DIN väg att gå vidare. Jag såg att det anmärktes på din stavning - det är riktigt, riktigt lågt att kommentera något sådant. Själv skriver jag oftast ner mina ord i Word och använder stavningskontrollen, det hjälper lite, för man ser inte alltid sina stavfel hur duktig man än är på att skriva. Du är så himla stark som bara inte bryr dig – för du har till skillnad från många andra i världen något att säga - av stor vikt.
Styrkekramar och en massa tankar till DIG!
/Malin

Minii-H sa...

Ursh, måste ha vart en hemsk upplevelse att återse sånt. Stå på dig, du vet att du har många som söttar dig.

Mamma till tre tjejer sa...

Jo men så är det ju,samma ska med olyckor som folk får se snuttar av på tv i årtionde efteråt...som Tsunamin eller 11/9ett massmord utan dess like...det får dom säkert se lite då och då!
Finns det då ingen lag som säger att man inte får visa folk i Tv utan att dom godkännt det....det borde i alla fall informeras om att det kommer en vinjett eller dylikt och där är du med.
Jag tror att det är straffbart att visa upp bilder på folk i TV utan att ha deras godkännande!
Varje gång man spelar tex en låt med Lasse Berghagen så får han ju stim pengar...det borde folk få som är med i ett program också!
Fy för att sitta där och plötsligt få se denna tragik igen...även om du tänker på det varenda sekund så satte det sig förmodligen som en spik i hjärtat igen!
Hörde på jobbet att bilderna från den andra rättegången där två små barn blivit ihjälslagna,blev offentliga handlingar igår och på bara två timmar hade 30.000 personer laddat hem bilderna på två döda barn som något ufo lagt upp på sin sait..........rutten värld med ruttna människor överallt!
Kram

Jeanette sa...

Vi tänker på dig o din familj Carina<3 Att undvika att inte få se något om dig el Engla på tv blir nog omöjligt..Emma J pratade ju ut om hur hon haft det på tv. Är det något som du funderar på att göra?

Josefin sa...

Vi är många som känner och lider med er. Jag och min sambo satt och grät en kväll för bara några veckor sen när vi började prata om Engla. Det som hänt henne och er är så orättvist, så hårt och vi vill ge er all vår styrka!

Kramar & styrka från Umeå

Gunilla sa...

En sådan chock att få det just när man inte är beredd. När ni satt där och hoppades på en trevlig kväll...
Kram Gunilla mamma och änglamamma