fredag 26 september 2008

Jag ska försöka varva ner lite och villa en vecka.
Jag kommer troligen inte att kolla eller lässa på bloggen förän nästa helg.
Tack för allt stöd!Frid O kärlek Carina

10 kommentarer:

Monica sa...

Kjære Carina.
Jeg kjenner på din sorg og frustrasjon i det forferdelige som har skjedd. Du og din familie er i mine tanker.

Monica fra Norge

Anonym sa...

Kære Englas mamma,
Jeg håber du ved, at der er mange, (rigtig mange!) mennesker i både Sverige, Danmark og Norge, der støtter dig 100 % i denne tragiske sag. Vi tænker på dig, beder for dig og sender dig gode tanker. Engla er nok glad for at hun har en så stærk og kærlig moder som dig!

Kram, Maria (Danmark)

Kerstin sa...

Hej Carina !
Jag har med jämna mellanrum läst din blogg och jag måste säga att jag blev chockad när jag förstod att AE inte har behövt och förmodligen inte kommer att behöva redogöra i detalj, sekund för sekund vad som har hänt sen han såg Engla tills han blev annhållen och (förhoppningsvis) placerad i tryggt förvar. Jag förstår att du och din familj behöver få veta exakt in i minsta detalj vad som har hänt och vad AE har gjort och sagt till Engla för att så småningom kunna gå vidare med era liv. Däremot är det ingenting som allmänheten och våra medier har något med att göra.Jag är ensamstående mamma till en flicka på 13 år och kämpade i 15 år för att blir gravid, jag säger inte att jag förstår vad du/ni går igenom, det kan ingen göra som inte har blivit drabbat av detta meningslösa fruktansvärda brott men jag vet att jag skulle vilja veta sanningen in i minsta detalj hur hemsk den vara må och att jag skulle beöva den på papper för att kunna läsa den om och om igen, vad som hade hänt för att inte bli tokig. Någonting i våra lagar och vårt rättssystem måste vara helt galet när man tar mer hänsyn till den person som har begått brottet än till de efterlevande brottsoffren. Min personliga åsikt är att när väl AE talat om vad som har hänt och när det överenstämmer med verkligheten och de fakta, spår och bevismaterial som finns är det bästa man kan göra att låsa dörren och kasta bort nyklen. Denna person borde ej mer få vistas lös i samhället. Farliga hundar ska bära munkorg eller avlivas, det samma bör gälla för personer som är farliga för vårt samhälle.
Kanske, kanske kan det hemska som har drabbat din lilla dotter, Engla och er familj skaka om och ändra våra lagar.

Stå på dig Carina !
Jag tycker att du är fantastisk, glöm bara inte att försöka vila lite själv och lyssna på kroppens signaler
Med vänlig hälsning
Kerstin

Helena sa...

Kära Carina...

Jag ville bara säga att jag har tänt ett ljus i "ljusrummet" för Engla,dej och din familj...

Stärkande kramar från helena i Enköping

Anonym sa...

Hej...hoppas du fått vila nu=) för imorgon väntas domen...vill bara veta om du ska va på plats el??? har du fått mött ae än? tror du han godkänner det då domen e klar?

/Petra

Anonym sa...

I morgon kommer domen....! Kan man inte låsa in honom o kasta nyckeln....eller är det för lindrigt straff kanske?
Stora stora kramar Carina till dig o din familj

Suzesan sa...

Carina ...lilla Englas mamma!
Jag hoppas du fått lite vila och ro. Någorlunda iallafall. Jag tänker på dig idag då domen kommer. Jag hoppas att AE får lagens strängaste straff. Rättvisa kan aldrig skipas när det gäller honom ...men så att du kan få ro. Sätta en punkt och få ta itu med dig själv, dina nära och kära och få sörja ifred. Jag hoppas och önskar att du ska få din önskan uppfylld och få träffa honom om du så vill. Var stark! Kämpa på!
Omtankar och varma tankar.
Susanne

Anonym sa...

Jag älskar att höra Engla sjunga!!!! Kan man inte släppa det hon sjungit som är inspelat på en cd-skiva?

Elke Tillkvist sa...

Kära Englas mamma!
Carina, jag har hört att du vill komma igång och skriva en bok om Engla och hennes "öde". Jag kan tänka mig att bli din stödskrivare. Jag har startat upp ett företag, som driver skrivstjänster åt folk. Många har svårt att orka och kunna ha kontakt med tex myndigheter. Nåväl, jag vill inte i första hand göra reklam för mitt företag, utan vill kunna hjälpa en medmänniska som befinner sig i din situation. Jag är själv både mamma (4st) och farmor till två. Jag har en bakgrund som undersköterska inom akutvården och har sett enormt mycket lidande. Jag är i grunden en filantrop, och har ett gediget intresse för mina medmänniskor. Vad som behöver hända är att du och din lilla dotter behöver få någon form av upprättelse. Boken ska kunna belysa allt som hänt ur många vinklar. (Varför inte ha som arbetsnamn: "Englabarn"?)Jag bor själv i byn som Helén Nilsson bodde i. Samma månad man fann henne i en plastsäck, april 89, födde jag en dotter. Man har haft brutaliteten nära in på knuten. Vi bor grannar med Emil Rittbos föräldrar, Emil blev 6 år gammal mördad av bankrånare här i byn. Livet är hårt för oss alla, och man kan inte ta nåt för givet. Kan jag hjälpa dig, kommer jag att bli en god vän. Hör av dig! Kram Elke Tillkvist. Mejl: elke.tillkvist@telia.com

Linda sa...

Jag är helt mållös...finns inte en dag som jag inte tänker på Engla.
Hon finns med i våran familj.
Min sambo blev inkallad som hemvärnare att leta efter Engla så då blev hon även du en del av våra hjärtan
All styrka till dej!!
Kram familjen andersson-Blom