lördag 18 juli 2009

Svar på en kommentar

Cilla
Mig gör det inge om media tröttnar bara inte jag gör det och som tur är jag inte ensam i min kamp för brottsoffer eller för att pedofiler och mördare inte ska vara välkomna i samhället.

Inte heller är jag ensam om att bry mig om andra människors bästa och det är verkligen med sann väl mening som jag bryr mig om dom kvinnor som dras in i relationer med mördare o pedofiler dom är värd bättre ...
Jag bryr mig även om dom som drunknar i droger eller andra missbruk som tur så finns det väldigt många fina människor här i värden som dagligen slås för att dom ska få stöd och hjälp och ibland så går det inte att hjälpa bara genom att smeka medhårs utan det behövs regler och stöd med massor av kärlek.

Jag bryr mig om människor och djur som lider.
Jag skulle även kunna slås för att alla dom kriminella(som inte mördat eller är pedofiler)får bättre vård .
Jag har alltid funnits för människor jag har alltid set det som min uppgift i livet att hjälpa där jag kan och varför ska jag sluta nu? Varför ska jag sluta nu? Bara för att ni vet vem jag är ? Det är inte det viktiga det viktiga är att jag vet att jag gör så gott jag kan!
Och jag önskade att alla alltid gjorde så gott dom kunde för alla människor djur och vår natur!

Jag är inte perfekt jag har massor med fel och brister men det ska inte stå i vägen för mig att alltid försöka göra så gott jag kan!

Mitt sorge arbete kan jag lova dig sker varje dag och det är så jävligt som det bara går.

Önskar dig allt gott!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Till Cilla och övriga elaka kommentatorer: Ni skall veta att ni gör Carina en tjänst med era sjuka uttalanden. De gör henne bara starkare och ger henne mer motivation till att kämpa.
Ju mer skit man får ta ,ju starkare blir man. Och fler blir vi som stöttar henne i sin kamp.
Ingen människa undgår att någon gång i livet drabbas av sorg ,så er tur kommer nog den också. Marie

BelZ sa...

Jeg ville have gjort nøjagtig som dig! Kæmpet! Bliv ved med det. Jeg beundrer det du gør.
Og ja, ingen af os er perfekte, men vi har alle muligheden til at gøre det bedste vi evner. Helt enig.

Anonym sa...

Synd bara att det framstår att du är beroende av medias uppmärksamhet...

Varför skicka ett öppet brev OM du inte bryr dig att media någon gång kommer att tröttna?
Det finns så många sett att skriva ett brev som inte hela Sverige behöver läsa eller media måste ta upp.

Du lägger upp det så fint så att man inte kan undvika att se.

Hoppas du inte tror att jag är en kallhjärtad person, för det är jag inte.
Finner djup sorg i det du går/gått igenom...

Angel sa...

Fortsätt vara stark! Vi är många som tänker på Er och Engla. Många varma kramar!!

Anonym sa...

Hej...

Allting skall kommenteras och vägas på våg om hur vi tänker och känner i hur vi skall se på människor som begår de värsta brott som finns.

Du har förlorat det mest värdefulla en vuxen kvinna kan förlora, allt annat är av mindre värde och kommer alltid att vara det....

Jag var på Stjärnsunds kyrka i förgår och såg Englas grav framför mig och förstod då vilken ondska som finns i vissa människor, eller sjukdom om så vill...

Jag är ingen Doktor Phil och jag är inte så säker att jag vill vara det heller, men något måste ha gått fel i dessa människors hjärnor genom åren. En Frisk hjärna skulle aldrig begå dessa ondskefulla gärningar.

Men samtidigt så måste dessa människor förstå att det inte är riksfritt, och att det alltid finns en risk att åka dit, och med det slut på friheten resten av livet. Så min slutsats är att människor som väljer den mörka vägen också får ta konsekvenserna av de handlingar de utför mot andra människor...

RIP Engla..

Anonym sa...

Ja. för mig har du alltid varit den som vågar säga ifrån och tvingar mig att vara sann mot mig själv och rädsla för att vara obekväm har aldrig stoppat dig.men du är också den som alltid finns där vare sig dig gäller att passa barn eller laga vattenpumpar eller hålla i när det är svårt. Kram från Lisa

Nova sa...

Alla har vi våra sätt att sörja på. Alla har vi våra sätt att bearbeta saker o ting på.

I vårt samhälle finns det så många sjuka människor som folk måste få veta om att de finns. Varför tiga om dom? Varför skydda dom?

Merethe sa...

En kommentar til disse som mener at det handler om avhengighet (beroende) av media:

Det er bra at noen tør og kan tale høyt og tydelig om disse tabuer som overgrep faktisk er! Det er fantastisk at et menneske som har mistet det mest dyrebare i sitt liv, kan finne krefter til å stå på barrikadene og rope ut til hele verden at det er uakseptabelt!

Det handler ikke om mediaoppmerksomhet, det handler om å kjempe med alle midler som finnes, på alle måter man kan tenke på mot den verste forbrytelsen som finnes; å frarøve et barn et liv og verdighet.

Det krever et ufattelig mot og en umenneskelig styrke å stå på sterke føtter, når man har mistet det mest dyrebare man har.

Kan man bruke pressen til dette, så er det bra! Det er da man virkelig kan nå ut til mange mennesker!

Carina taler for mange, mange som ikke har noen stemme, og det fortjener hun intet annet enn respekt og honnør for!

Cilla sa...

Till Marie (Som vill vara anonym)

Om Du klickar in på min blogg så kan jag bemöta dina kommentarer där.

Anna72 sa...

Till dig anonyme nr 2:

Du skrev:
"Synd bara att det framstår att du är beroende av medias uppmärksamhet...

Varför skicka ett öppet brev OM du inte bryr dig att media någon gång kommer att tröttna?"

En motfråga till dig. Varför är du tvungen att skriva sådana kommentarer till Carina? Är du avundsjuk på att hon har fått synas i media?
Det hon har tvingats få gå igenom är varje förälders värsta mardröm.
Och att hon orkar kämpa på emot orättvisorna tycker jag är otroligt starkt gjort och hon ska ha all credit för det,tycker jag!
Om det vore mitt barn som råkade ut för samma sak så vet jag ärligt talat inte om jag hade orkat kämpa så.
Men alla är vi olika och alla sörjer vi på olika sätt. Och det finns inget sätt som är fel. Och om hennes sätt att bearbeta sorgen är att få skriva av sig och synas i media så låt henne få göra det. Det är inget som drabbar varken dig,mig eller någon annan personligen. Tänk på det!

Allt gott!

//En småbarnsmor