måndag 20 juli 2009

Ha en tervlig sommar!

Hej
Jag är bara inne på bloggen när jag känner att något viktigt påkar på min uppmärksamhet
Nu kommer jag inte att vara här för än nästa sak vill ha min uppmärksamhet så titta in ibland så får vi se när det är dax igen nästa gång .
Förhoppnings viss blir det om något trevligt och positivt men självklart ska även det som är jobbigt få ta plats.

Det har varit över 9000 besökare här dom sista dagarna och jag önskar er alla en trevlig sommar!
frid o kärlek carina

söndag 19 juli 2009

Nu kommer jag inte att publisera kommmentarer som är direkt elak mott dessa kvinnor som behöver vårat stöd på ett mer konstruktivt sätt

Vill förklara att jag inte tycker att man ska vara elak mot dessa kvinnor som träffar mördare o pedofiler .
Jag vill att vi ska omfamna dom med med kärlek och ge dom dom verktyg dom behöver för att värdera sig själva högre.Ett av dom verktygen anser jag att berätta sanningen om deras situation är för att väcka upp den egna instinkt att uppvärdera sig själva.
Jag tycker även att kriminalvården ska se till kvinnornas bästa i bedömningen om vilken internen ska få träffa.
Vårat rätt samhälle är uppbyggt kring internernas bästa för att deras återanpassning ska bli så bra som möjligt och till det så har offren fått stå åt sidan. Nu är det dax att vi blir jämställda och att hänsyn till allmänhetens säkerhet är den som prioriteras. OBS själv klart ska vi även ha en bra kriminalvård.

lördag 18 juli 2009

Svar på en kommentar

Cilla
Mig gör det inge om media tröttnar bara inte jag gör det och som tur är jag inte ensam i min kamp för brottsoffer eller för att pedofiler och mördare inte ska vara välkomna i samhället.

Inte heller är jag ensam om att bry mig om andra människors bästa och det är verkligen med sann väl mening som jag bryr mig om dom kvinnor som dras in i relationer med mördare o pedofiler dom är värd bättre ...
Jag bryr mig även om dom som drunknar i droger eller andra missbruk som tur så finns det väldigt många fina människor här i värden som dagligen slås för att dom ska få stöd och hjälp och ibland så går det inte att hjälpa bara genom att smeka medhårs utan det behövs regler och stöd med massor av kärlek.

Jag bryr mig om människor och djur som lider.
Jag skulle även kunna slås för att alla dom kriminella(som inte mördat eller är pedofiler)får bättre vård .
Jag har alltid funnits för människor jag har alltid set det som min uppgift i livet att hjälpa där jag kan och varför ska jag sluta nu? Varför ska jag sluta nu? Bara för att ni vet vem jag är ? Det är inte det viktiga det viktiga är att jag vet att jag gör så gott jag kan!
Och jag önskade att alla alltid gjorde så gott dom kunde för alla människor djur och vår natur!

Jag är inte perfekt jag har massor med fel och brister men det ska inte stå i vägen för mig att alltid försöka göra så gott jag kan!

Mitt sorge arbete kan jag lova dig sker varje dag och det är så jävligt som det bara går.

Önskar dig allt gott!!!

Tack för all kraft som ni ger genom ert fantastiska stöd

Hej alla fina människor

Dom senaste dagarna har mer än 8000 varit in och läst här.

Tillsammans är vi starka jag kommer aldrig att tystna! så länge jag känner att jag kan stå för vad jag tycker och känner och har ert fantastiska stöd så kommer jag att uttala mig i media skriva böcker hålla föreläsningar eller vad mer man kan göra för att sprida sitt budskap.
Jag tar hånet och den negativa kritiken vist är det tråkigt men om det är det som krävs av mig för att få uttrycka vad jag anser är viktigt så tar jag det negativa och begraver det långt ner på helvetets egen spelplan, för hos oss som vill varandra väl har den ingen kraft.

fredag 17 juli 2009

Nu stänger jag för vad jag anser är elaka kommentarer

Tack för alla fina kommentarer och till er som är elaka så säger jag varse god nu har ni fått möjlighet att visa vad ni tycker är viktigt här i värden och efter som det är min blog o jag själv får bestämma vad jag vill ska visas här så kommer jag inte att publicera mer av vad jag anser är elakheter och där kommer vi säkert att ha olika åsikter men som sagt det är min blog o mina val.
Jag vet att ni klarar er bra i alla fall och har era hat sidor.Jag har varit in och tittat på en del o det finns många vidriga tillomed med pedofil inlägg.
Jag kommer inte att gå in på dom igen och tänker inte bry mig ett dugg om era elakheter men hoppas att polisen någon dag får verktig att stoppa dom Grövsta kränkningarna som dagligen sker på internet.

Jag är ändå glad över att aftonbladet tog upp ämnet och att dom publicerade mitt bloginlägg för kanske så har den här kvinnan fått den motivation hon behövde för att hjälpa sig själv och efter vårat samtal så känner jag ett stort hopp till henne och önskar henne all lycka.

Livet är inte enkelt och jag säger inte att jag alltid gör rätt men jag försöker det bästa jag kan och kan jag hjälpa någon så är jag glad för det.
frid o kärlek carina

torsdag 16 juli 2009

Tung dag

Hej alla
Det har varit en tung dag.Men som märks så har jag valt att släpa fram även dom mest galna kommentarer för att visa er hur det ser ut på samhällets baksida och hur mycket kärlek det finns på fram sidan.det är inte olagligt att kränka andra något jag tycker vi ska ändra på åtminstone borde det vara olagligt med grov kränkning.

I kväll så ringde kvinnan som har kontakt med AE upp mig, Vi hade ett bra och givande samtal som jag inte kommer att delge er om, för jag hoppas att hon ska kunna hitta hem till sig själv och förstå sin situation och sig själv bättre och kunna ta ansvar för den. Hon är värd en chans att få ett bra liv utan inblandning av män som dödar o våldtar.
Ärligt talat så skiter jag fullständigt i AE och hoppas att han får ruttna ensam i helvetet!Men det är inte därför jag bryr mig, det viktigaste i detta är att dessa kvinnor får det stöd som dom behöver helst genom kriminalvården och att kriminalvården slutar att stödja kvinnor in i detta.

Män o kvinnor

En sak jag märkt här är att när män berättar om varför vissa kvinnor söker sig till kriminella så beskriver dom det som om det handlade om en kvinnlig instinkt o moders känslor.
När kvinnor beskriver samma problematik så beskriver dom en underliggande problematik alltifrån att kvinnan inte sätter något värde på sig själv eller en tung bardom med våld o andra traumatiska upplevelser som gör att dom nu senare i livet söker sig till fel män som manipulerar och utnyttjar dom.
Jag är inte ute efter att vara dum mot dessa kvinnor jag vill att dom ska få den hjälp som dom förtjänar alltså bra professionellt stöd genom terapi och att kriminalvården ska ta ansvar för att inte låta dessa kvinnor bli utnyttjade.
Vist är det en fördel för kriminal vården att dessa kvinnor finns för då får dom mindre problem på avdelningarna och behöver inte jobba lika hårt med internerna.

Jag har idag valt att publicera alla kommentar även dom som är helt ko ko och hemska för att visa hur det ser ut i min vardag och inget kan jag göra för det är inte krimenelt att kränka varken döda eller levand.

tv4

Niklas långström var på tv 4 i morse ,jag fattar verkligen inte vad han hade där att göra, när det gäller så här viktiga frågor om varför kvinnor tar kontakt med kriminella män så borde tv4 ta mer ansvar för att hjälpa dessa kvinnor att förstå den bakomliggande problematiken Niklas fick det att låta som om alla kvinnor dras till farliga män och att det skulle vara ok o normalt.Han ger uttryck för en gammalmodig bild som jag tror är från tv och fantasier eller har Niklas forskat på området och kan ge professionell feedback på dom påståendena?
tv4 ta erat ansvar och ta dit professionella som forskat eller jobbat med utsatta kvinnor och har kunskap om den problematiken. det står bla på aftonbladet web om en författare som gått på djupet med ämnet och skrivit en bok i ämnet.

onsdag 15 juli 2009

Till kvinnan som har kontakt med AE

Till kvinnan som AE kallar sin flikvän.
Jag tror att du läser min blogg och att du har försökta att få AE att komma i bättre dager på några av kommentarerna.
Du är 35 år och har en dotter på 11 år lika gammal som Engla skulle ha varit om inte AE brutalt hade torterat och dödat henne och efter hennes död våldtagit igen och bränt kroppen mm.
Han har aldrig visat någon ånger och han berättar inte sanningen inte ens om vart han har gömt hennes saker.
Jag kan inte bli riktigt arg på dig för jag förstår att du har någon störning som du inte kan styra över ,men någonstans så tror jag att du kan ana att något är väldigt fel när du väljer att ha kontakt med denna hemska och farliga man, jag antar att du själv kan lista ut vad problemet ligger.
Jag hoppas att du kan ta dig själv på så stort alvar att du verkligen tar tag i o tar hjälp att reda ut det, inte bara för din skull utan för din dotters för en sak vet jag och det är att din dotter är värd en mamma som bryr sig om henne och om man har kontakt med en av våra farligaste grymmaste och hänsynslösa män som är mördare pedofil nekrofil våldtäkts man och mycket mer hemska saker så förtjänar man inte titeln Mamma.
önskar dig allt gott
frid o kärlek carina

torsdag 9 juli 2009

mycket den här veckan

Hej alla fina människor
Jag har inte skrivit så mycket på blogen på sistone för att jag inte haft så mycket viktigt att tillägga .Den här veckan har det varit mycket media bla radio dalarna i måndags ang skadestånds lagen och att justitieministers vill titta över den och att rav riksförbundet för anhöriga till vålds dödade har släppt ett pressmedelande gå in och kolla på www.rav.se.
Idag Torsdag så har jag varit med i p4 extra ang jo anmälan som handlar om polis missen i Pernilla utredningen.
Harald var en mycket bra programledare så tack till han och resten av produktionen.