söndag 14 december 2008

Lite om denna veckan.

Nu var det ett tag sen jag skrev,har inte orkat för jag har haft svårt att reda ut vad som känns och vad som är vad! har mycke ångest och en svidande jätte klump i magen. I måndags var det en journalist o fotograf här dom skulle göra ett reportage om mig som ska i Expressen mellan jul o nyår.
Jag var med i svt morgon i onsdags ,vi pratade om medling tillsammans med Beatrice Ask.Det gick bra fast jag såg väldigt irriterad ut och svt soffan är obekväm att sitta i men det viktiga att jag tycker att vi ska myndig förklara brotts offer och låta brottslingarna ta ansvar för sina handlingar tror jag gick fram, men man hinner inte vara speciellt konstruktiv i sitt uttalande på 10 min. Beatrice har en svår uppgift som kräver många aspekter och det nya nu tror jag är brottsoffer aspekten som vi inte haft helt ut i Sverige.
Min dator kraschade i tisdags nu är den lagad men alla bilder mm är borta ,har jag tur så går dom att hitta igen i datorn.
Jag har haft kontakt med AE s kontakt person på häkte ang vad AE tyckte om debatt artikeln i expressen föra söndagen.Typ så tycker han att det kan vara en bra metod men är ännu inte redo att möta mig men personalen tror att det ev kan bli möjligt i framtiden .Kontakt personen känns väldigt professionell, det är inget jag är van med i den här mardrömmen.

Sol har varit lucia med levande ljus stod hon i kyrkan och var så fantastiskt vacker och levande, på samma plats som Englas kista stod i maj.Jag grät av sorg och lycka på samma gång!

I Fredags ringde En journalist från Expressen och jag blev rosen rasande över vad han sa, tror att han fick hela ångesten som byggts upp under två lucia besök i kyrkan under dagen.Det slutade med att redaktören ringde upp och sa att dom kunde lugna sig och vi skulle prata mer på måndag,för mig handlade det om ett etiskt övertramp mot den som jag hatar mest alltså AE och ändå blir jag förbanad när media inte har ett syfte som är konstruktivt eller viktigt när dom medvetet tänker kliva över all etik.
Det var lite av det som hänt mig den senaste veckan.
Frid o kärlek Carina

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill sända varma kramar o stor omtanke till dig....vet inte hur jag skall uttrycka mig över det oerhörda du drabbats av..är så rädd o säga fel...men du ska veta jag vill dela din ofattbara sorg...o kan inte fatta.....det är så ofattbart...de allra varmaste deltagande tankar..Kram maggan

Malin.E sa...

hej hej!!

Vill och kan du verkligen träffa aset AE ?? jag hade slagit ihjäl honom och det är inte bara vad jag tror, utan jag hade verkligen gjort det. :-(
Mvh Malin

Helena sa...

Kära Carina! Nu skriver jag igen. Jag är som alla andra rädd att säga fel saker, och förstår att jag ibland gör det då du inte publicerat mina kommentarer. Ber om ursäkt för det. Jag läser som du vet din blogg dagligen och är med dig och Engla, och med mina tankar hos din övriga familj. Förstår känslan av att du vill veta allt vad som egentligen hände dendär dagen, och möta AE öga mot öga. Min stora rädsla, med omtanke om dej, är dock att du inte får dom svar du vill ha, och att mötet leder till ännu större frustration än den du har idag. Ta med dig den tanken, på din väg. Jag önskar dig all lycka. Varma Kramar från Helena

mamma sa...

Hej Helena
Jag har ingen opublicerad med ditt namn du kanske inte fick iväg kommentaren?
Jag räknar inte med att få dom svar jag vill ha och frustrationen o smärtan kan inte bli värre än den redan är så då kan du släppa den känslan.Det är nog helt omöjligt för den som inte är insatt med det juridiska eller känslomässigt att ens komma i närheten av vad som är vad.
frid o kärlek carina

Helena sa...

Carina,

Jag tror att man kan förstå ATT det är jobbigt/ledsamt/smärtsamt men inte HUR smärtsamt och hur det verkligen känns. Det vet bara du och din familj som är närmast sorgen. Vi är dock många som känner omtanke om dig och din familj, trots att vi inte ens träffat er. Jag tror att jag hade velat träffa AE, om samma sak hänt min dotter. Jag tror också att det mötet skapat fler frågor som hade legat och gnagt i mej. Det var så jag menade. Dedär ärliga svaren kommer du nog aldrig att få för AE är en person som saknar insikt om sigsjälv, sitt handlande och om sin verklighet. Den är helt förvriden. Jag håller tummarna för dej, och hoppas att jag en dag ska få läsa om hur du mött honom öga mot öga. Jag och så många fler, hejar på dej. :)

Kram från mej