fredag 19 december 2008

julklappar börjar droppa in!

Julklapparna börjar droppa in...
Hörde på lokal tven att dom inte tänker göra en ny utredning om polisen gjort något fel ,har själv inte fått infot så jag vet inte vad det grundas på men jag blir inte förvånad om så är fallet då polis o åklagarväsende tydligen skyddar varandra så långt det bara går det har även viskats i mitt öra från insatta poliser.
Jag kommer personligen att begära ut alla handlingar kring ärendet hoppas att dom sköter kopieringen för det är mycket material.vad jag hört så ska jag ha rätt till det som nära berörd!

Detta är vad som står på svts hemsida.
Utredningen om tjänstefel hos dalapolisen kommer inte att återupptas. Det har åklagarmyndighetens utvecklingscentrum i Malmö idag beslutat.

Utredningen gällde om dalapolisen hade gjort sig skyldig till tjänstefel när man inte utredde ett tips om att Anders Eklund kunde vara Pernilla Hellgrens mördare i Falun - ett tips som kunde ha förhindrat mordet på Engla Höglund i Stjärnsund i våras. Det finns ingen skälig misstanke om brott hos någon polis i länet, enligt Utvecklingscentret i Malmö.

8 kommentarer:

Eva sa...

Vilken fin bild av Engla! Brukar kika in o läsa din blogg ibland. Ville bara önska dig och din familj en så God Jul som möjligt mitt i all sorg. Er kärlek till varandra är ju trots allt det starkaste. Kram Eva!

Anonym sa...

Har följt turena kring Thomas Q som varit i veckan och kan man gradera dessa vidriga brott så har han gjort det värsta....han har låtit minst 6 stycken av samma kaliber som AE gå fria,genom att erkänna brott han inte begått.
Jag minns mycket väl när Johan från Sundsvall försvann och letabdet efter honom.
Föräldrarna var helt säkra på vem som rövat bort honom,en bekant som också satt häktad ett tag.som jobbade på ett krematorium om jag inte minns fel..men när Q erkännde så gick han fri för tid och evighet.

Johans föräldrar har aldrig trott på att det var Q Men vem lyssnar på dom.

Så många mördare fria som kan ta sig till vad som helst...kanske AE är en av dom som härjat i någon av dessa fall.....
Polis och utredare...måste väl ändå se när något inte stämmer i en utredning...tex om man inte vet vilken hårfärg offret har...ändå dömer dom honom.....tänker på lilla Therese....där sa han att hon var blond o hade lackskor...hon var mörk o hade rosa tofflor....ja ja o till detta betalar vi skatt!
Till slut
Vilken fin bild på Engla och ni är lika som två bär!

snäll kvinna med asperger sa...

När polisen gör något fel verkar det aldrig göra ett dugg. Och de har varit noggrann med att utreda en hygglig människa än jävla Anders Eklund.

Anonym sa...

Hej Carina! Jätte fin bild på Engla!!!! Jag tycker att ni är jätte lika varan. Jag läser din blogg och jag kommer göra det så länge du har kvar din blogg. Jag tänker på Engla och er jätte mycket!!! Jag önskar dig och din familj en riktigt god jul!!!! Många kramar från Maria 11år i Luleå.

Malin.E sa...

Det är väl som vanligt..svenska myndigheter är ju bara bäst finns inga fel..Fin hon är Engla.
Julkram från Malin

Anonym sa...

Nej men det är som Englas Mamma säger
-Utredningen pågår bara precis så länge att man kan få en fällande dom....tänker då på Q.
Där erkände han ju...och det räcker....i TV visade han på rekonstruktionen för några år sedan,hur han mördat en tjej,sen slängt iväg henne plånbok.
-Är du säker frågade dom att du slängde den åt det hållet
-Jajamen svarde han.
Bara det att plånboken låg kvar vid offret,men skit i det...han hade ju erkänt och då gick det att fälla!
Johan i Sundsvalls föräldrar fick finna sig i att Q fälldes,fast dom stod på sina bara knän för att den andre skulle utredas
-Nä nä sa polisen...det behövs inte...Q Har erkänt
Och nu sitter fanskapet i Tv o säger att han erkände för att få högre status på Säter....vilket han fick också...eftersom han föväxlar status och respekt med rädsla......kan ingen sätta honom o AE tillsammans i en grop...för även om inte Q är en mördare så har han bidragit till att fria skyldiga och därmed utsatt massor av människor för stor fara.
Skulle inte förvåna mig om dom släpper ut honom nu och ger honom 3 miljoner i skadestånd

snäll kvinna med asperger sa...

Carina vill du maila lite med mig ibland?

mamma sa...

Hej
Tack för frågan men jag nöjer mig med att bloga ,orkar inte med några nys bekantskaper på det privata planet..
frid o kärlek carina