onsdag 31 december 2008

polisens tips

Jag är nästan säker på att polisen inte fått tag på AE om inte fotografierna hade funnits efter som dom inte har tagit enbart tipsen om AE på allvar tidigare så hade dom säkert inte gjort det nu heller ,jag vet nämligen att minst en man som känner till AE och träffade han på Lördagens em den 5 april ringde in ett tipps om AE till polisen direkt på Söndagen.
I dag verkar det som att när man utreder om polisen gjort något fel innan Engla blev mördad så är det bara av intresse om det finns någon anteckning om att tipset kommit in och det finns inte registrerat på det viss det ska men man har hittat en anteckning.jag vet inte riktigt hur o var än men det ska jag ta reda på!
Sen är det inte åklagarens roll att utreda hur man har bedömt tipset , det borde väl ändå vara det som man ska utreda ...Hur tipsen blivit utredda måste väl ändå vara det som är det viktiga inte hur man har antecknat eller skrivit in det. Sverige är verkligen ett land som endast är intresserade av byråkrati och inte vad som blir gjort på riktigt!
jag vet att Beatris Ask följer min blogg !Det är jag tacksam för, nu behöver vi politiker som kan se till vad som behöver göras inte skrivas!

7 kommentarer:

carina sa...

Ja ibland blir man nästan galen på byråkratsverige ,som en dålig komedi med underliga regler
Kram på er

Anonym sa...

Jag kan bara önska för dig inför det nya året,att du fortsätter orka,och har din styrka kvar.Önskar ett lugnare 2009 för dig och din familj.Kram Christina Helsingborg

Hosanna sa...

Nu närmar sig ett nytt år och jag önskar dig av hela mitt hjärta lindring i allt det svåra.

Bettan sa...

Hej, nej myndigheterna går inte att lita på:
http://www.alltombarn.se/aktuellt/socialen-stal-vart-barn-1.2357

Hoppas politikerna får upp ögonen på allt maktmissbruk!

Anonym sa...

du kan ju inte direkt veta om polisen fått fast honom ändå liksom. Du är ingen spåkärring och spekulera behöver du ju inte göra direkt när dom redan hittat honom.

mamma sa...

Till Anonym

Det jag skriver kan vara svårt att förstå det är inte information som är helt själv klar då allmänheten i stort är förd bakom ljuset med hur det fungerar på riktigt.Försök och gnugga dom små grå om du ändå ska läsa det jag skriver och läs ordentligt så kanske du kan förstå att det jag gör är att kritisera polis systemets internutredning!
och det är troligen viktigt även för dig att få en förändring för vem vet, kanske det är din tur att bli offret nästa gång inte polisen gjort sitt jobb...
ps det finns enklare bloggar att läsa som kanske passar dig bättre!

Anonym sa...

Enklare? Hahahaa. Ska hon säga som särskriver.