söndag 7 december 2008

I Dag lässer AE debatt artikeln i expressen!

I dag läser AE debatt artikeln i Expressen om medling.Jag har pratat med hans kontakt person på Norrtälje anstalten så jag vet att dom förberett AE om dagens artikel.
Där läser han åxå några av dom frågor jag har till honom ,fast om jag satt med honom i en medling så skulle jag gå in mer i detalj kring bevisningen och varför hans historia inte stämmer.
Det är obehagligt att veta att allt jag gör i media kan AE konsumera, dom har tillgång till alla tidningar och ca 15 tv kanaler mm.Tur att han inte sitter på rättspsykiatriska för då tror jag att han även fått tillgång till dator och kunnat följt min blogg.

6 kommentarer:

Elisabet Persson sa...

Har själv mejlat Beatrice Ask nu!

Drömbloggen sa...

En mycket intressant artikel!
Hoppas att justitieministern tar till sig det som skrivs i den!
Mvh

//TL

Carina sa...

Hej!
Jag har preis börjat läsa din blogg. Kan inte annat än att hålla med om att brottslingarna ska få stå till svars även gentemot offren. Varför ska brottslingarna skyddas till varje pris. Jag läste någon artikel där AE hade uttalat sig att det var synd om honom för maten inte var bra. Man undrar vad som rör sig i hans hjärna. Vem är det synd om? Inte honom iaf.
Måste få beklaga hela din familjs förlust och önskar att AE aldrig mött Engla (eller någon annan).
Många kramar Carina

Anonym sa...

Men gör man inte en rekonstruktion av brottet där alla steg ska redovisas...och innan lägger man ut nummer på platsen där fynd gjorts...då undrar man u hur han kunde hoppa över en halvtimme och tex Englas halsband??
För övrigt så tycker jag som du...hans rättigheter är försuttna och han är skydig att svara på det du vill veta och skyldig att träffa dig om du så önskar...de är väl det minsta säger jag bara....

Nicka sa...

Hej Carina !
Du är en fantastisk mamma & kvinna.
Jag har läst Expressen och svarat
på rena dumheter, som folk skriver.
Själv blir Jag ledsen över hur en del reagerar, men hoppas Du inte
blir detsamma som Mig...
Du är stark, tror Vi ? Hm ?
Människa som Oss andra..är Du ju !
Kommer alltid att minnas Dig och
Din lilla Engla..!!
Följer Dig här inne - hjälper till
så gott det går..!
Styrke-Kramar från Mig,
som Tänder LJUS varje dag !/Nicka

carstoned sa...

Kan han inte få tillgång till dator eller? för vad jag har för mig så hade den där knutby pastorn en blogg.. Helt sjukt =S

Kramar=)