söndag 1 februari 2009

Jävla Expressen !

prisis så känner jag just nu !
köpte söndags expressen satt mig ner med sol och läste tidningen hon en av skvaller varianterna och jag vanliga expressen.Och där var en stor intervju från sexbukern om deras terapi om att AE mördat Engla och De får bland annat spela offren i en speciell situation allt detta för att dom endag ska kunna leva bland oss.Sol vill läsa om det! Englas klass kamrater vänner släkt Jag .Är det skrivet till oss har ni tänkt på hur det känns att läsa att AE ska spela Engla i hennes döds kamp! nej det skiter ni i era jävla egotrippade journalist svin!
SÅ KÄNNER JAG!
Ok jag tycker att det är bra att ni granskar men det är viktigt att ni tänker lite längre än till försäljnings siffrorna tänk på hur det drabbar dom närmaste berörda av era texter ni kunde ha gjort det bättre och med mer ödmjukhet för oss.
Ni kunde åtminstone ha slagit en pling och berättat att ni ska skriva om min dotters mördare och ha henne med i eran text så att jag kunde förberett sol och mormor o morfar i alla fall.

Jag har fått några erbjudanden om att plocka bort AE från den här jorden och Tackat nej, många har även skrivit att dom skulle göra allt för att se han död sånt som jag inte publicerat.
Jag skulle gärna se att AE var död och att han plågats långsamt till döds och kommer aldrig igen att tacka nej till ett sådant erbjudande.
Då slipper jag i alla fall att läsa om att vi slösar med terapi pengar på han.Dom jävlarna ska aldrig komma ut igen inte ens för en dag!Det är sånt här som får mig att vilja ha dödsstraff!
Fy fan vad expressens artikel gör att jag mår dåligt jag skriver här för att det är viktigt för allmänheten att förstå att offren är offer resten av livet och att vi mår skit o har svårt att hantera vardagen och att sådana här artiklar är svåra och drar ner oss ännu längre under ytan!
Jag säger inte att tidningarna ska sluta skriva och granska men jag vill medvetlig göra hur verkligheten för oss ser ut!

24 kommentarer:

Sara sa...

Mina tankar går till Er..dessa människor är hänsynslösa hyenor...många varma kramar//Sara

Britt-Inger sa...

Förstår dig!Det finns inget straff som jag kan komma på för AE som är hårt nog. Inlåst och nyckeln kastad, och påminnas hela tiden om sitt (sina) illdåd. Tänker på dig och alla nära och kära runt omkring. Kram

Anonym sa...

Jag förstår så väl vad du menar..! Angående AE, jag vet inte..han har gjort sitt..han ska inte få finnas längre enligt mig!!Det han har gjort ska straffas med döden..han har för länge sen förbrukat sin rätt o leva..denna vidriga människa. Kommer han en gång ut igen, kommer han åter o göra stor skada...då kan det vara ditt eller mitt barnbarn som drabbas..Kör ut han till Sahara öknen..släpp av han där..där borde det monstret höra hemma!!Kram Carina / Maggan

Vickanen sa...

*krama om i massor*
Victoria

Vickanen.blogg.se

Anonym sa...

Jag håller med dig till 100%. Och jag tycker att dödsstraff borde införas ifall som detta när det inte finns några tvivel på att rätt gärningsman är gripen.

Anonym sa...

http://fragbite.com/?threadID=652832
läs om vad folket tycker om dig.

Anonym sa...

du skriver ganska konstigt tycker jag lite svårt att förstå.

Mats sa...

Jag har sagt det förut och säger det igen (inte på bloggar däremot): svenska fängelser är ALLDELES för snälla mot sina brottslingar. Finge jag bestämma skulle AE läggas i giljotin i detta nu. Såna människor kan inte gå fria.

Anonym sa...

Jag tycker media borde visa respekt. Media ska sluta att hela tiden dra upp hemska saker som hänt, så att ni som blivit drabbade får vara i fred. Personer som AE ska aldrig komma ut i det fria. Barnens säkerhet framför allt. Sahara öknen kanske inte skulle vara så dumt. Straffas med döden är aldeles för lindrigt.

Kram Carina tänker på dig och din familj/ Annelie

Anonym sa...

Trodde jag läst allt,det hade jag inte för nu läste jag expressen!
Och där stod det om terapin för sådana avarter som AE.
Dom får alltså berätta om sina sexuella fantasier och dom behöver bara berätta det dom vill??????
Är det våra skattepengar som går till de???Säg att det inte är det!
Sen får dom spela offer...görbra tycker jag men då ska det fanimej vara som offer också....kör upp en påk i arslet på honom och häll sedan över bensin,tänd eld ...då har han kanske insett något,så kan han fundera på det när han baddar sin feta häck.
Då kan jag tänka mig att lägga en krona eller två...men då ska det vara offer på riktigt,inte att sju feta sjuka gubbar sitter o fantiserar och ger varann nya sjuka ideer om vad man kan göra,medan en lika sjuk psykiatriker sitter o dreglar!
Och att dom senlägger sig på golvet som ett knippe strandade sälar och spelar offer.....finns ingen likhet mellan det och vad som hände med lilla Engla.
För hon var ett barn som inte kunde värja sig för att hon var liten,hon var smart för hon fattade direkt att det fanns ett kilo lösa skruvar här hos AE,och hade hon inte varit en liten flicka och om inte han varit både fet o lång så hade han inte haft en chans att snärja henne,för hon hade aldrig låtit sig luras iväg med honom,det var bara hans styrka som avgjorde detta......
Så hur ska han spela den rollen,han är ju så dum att han inte kan gå rakt fram,ännu mindre spela sina offer
Mamma till tre

mamma sa...

Hej till dig som tycker att jag skriver konstigt.Jag kan förstå dig det är mycket känslor och jag skriver som det känns i stunden och inte alltid några eviga sanningar.
men fråga så ska jag försöka förklara om jag kan.

mamma sa...

Det är inte helt enkelt! för samtidigt som jag vill ha en förändring av rättsvärdet fängelserna mm så behöver vi debatt och fakta för att belysa men det kräver en respektfull journalistik som tänker längre än bara till att sälja en artikel tyvärr så tror jag dom glömt den biten i journalist utbildningen fast jag ska inte dra alla över en kam för jag har träffat bra journalister med medkänsla och mod att ta ansvar för det dom skriver.

mamma sa...

Till anonym
tror du verkligen att jag bryr mig om vad folk tycker om mig? Nej det orkar jag verkligen inte !
Jag vet att det är du som skriver det som är negativt både här och på andra ställen och anar vem du är en bitter människa utan liv som tror att det ska bli bättre om du förstör någons annans.Mitt kan du inte förstöra det är redan skit så sorry att jag inte kan göra dig glad.

Anonym sa...

Slacker

Anonym sa...

Du är ganska patetisk vet du det?

mamma sa...

ja det vet jag!är det något konstigt med det?

Michaela sa...

Varför i hela friden hacka på bloggskrivaren ?? Ge fan i och läs då!!
Nej du är fan i mej inte patetisk!!
Du är en underbar person som få mej och många andra mer in i ditt liv och få oss förstå mer och mer.. Kjam om

Annika sa...

Jag fattar inte varför man läser den här bloggen om man bara är ute efter att kritisera. Jag delar inte alla Carinas åsikter men jag känner mig grymt ödmjuk inför henne, hennes åsikter och det hemska hon drabbats av.
Bry dig inte Carina
kram Annika

Vickanen sa...

Jag har också fått en massa samma strunt som du får här..eftersom jag lever med skyddad identitet och kvarskrivning...men lever ändå....öppet utåt...vägrar att gömma mej till 100%.
Jag önskar jag hade ord för vad dessa människor håller på med...men tyvärr har jag inte det...jag ingorerade ALLA dessa sjuka påhopp...bara jag som VET varför jag gjort mitt val att leva som jag gjorde efter mitt Trauma...det finns INGA rätt eller fel....i valen man gör så länge dom INTE skadar en själv eller någon annan.
Jag är glad att Läsa din blogg och du är som jag...skriver det man känner just för stunden och därför kan många tycka ens blogg blir för svår...men skriver man bloggen för alla andra eg? Jag skriver för mej själv....men det gör mej inget att skriva öppet....för andra med trauman eller erfarenheter kanske känner igen sej eller bara finner stöd i det man skriver....sedan har ju läsarna ett VAL, fortsätt läsa eller lämna sidan....

Många varma kramar till dej från mej.

Victoria

Vickanen.blogg.se

Anonym sa...

Mamma till tre
vilket suveränt inlägg!!Stå på dig Carina, de negativa dorvingarna är bara ensamma, bittra människor som inte ser din oerhörda sorg, de stör sig bara på att du får uppmärksamhet och positiv respons från de flesta. Kramar

Marie-anne Thörnström sa...

Hej carina
Vill bara höra med dig om du har fått boken av mig, Så jag vet att den kommit fram. En varm kram från Marie-anne Thörnström
mamma till Marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

mamma sa...

Marie anne
Tack för boken! jag tänkte läsa den på sportlovet när jag ska åka med Sol och några vänner på semester.

Pernill@ sa...

TIll de otrevliga anonyma:
Om man inte har nåt snällt att såga bör man var atyst.
Det lärede jag mig av min mamma.
Carina:
Patetisk är du knappast.
Stark som få anser ag att du är !!

Anonym sa...

Till er som trakaserar blogginnehavaren med en massa negativitet....Tänk på att det kan finnas folk som sitter här (och läser Carinas suveräna bloggar) med betydligt högre IQ än vad ni någonsin kommer i närheten av.
Tänk på vad ni skriver och lämna Carina i fred.Det är ganska lätt (om man har kunskap) att se vilka ni är....Skaffa er i stället ett eget liv,medans ni har nåt....

PS-Jag anser att AE borde begravas levande och då är jag snäll!
Mikaela