tisdag 17 mars 2009

Dom finns på riktigt! Människor som aktivt jobbar för och har kunskap om brottsoffer perspektivet!

I går var jag i Stockholm och träffade en massa fantastiska människor som var intresserade av att driva brottsoffer perspektivet, människor som själv var drabbade och andra som jobbade profisionelt inom området, det var positivt för mig att få vara med i ett sådant sammanhang när jag gick därifrån så kände jag en lättnad i att det verkligen på riktigt finns människor som kämpar för brottsoffrenas rätigheter och har kunskap inom området.
Tyvärr tycker jag inte att dom syns och hörs så mycket som dom borde.
Gå in och kolla på Tryggare Sverige ,viktomologiskt nätverk Rav.
Tack för att jag fick komma och berätta om mina erfarenheter tankar och ideer.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Beklagar sorgen. Hemskt att en mamma (eller en pappa) ska få gå igenom något sådant. Skickar varma kramar!

Helena sa...

Carina, fortsätt med det du gör.
Du når fram med ditt budskap, mer och mer, tror jag. Tystna inte !

Jag önskar dig dock frid i hjärtat, en vacker dag. Att du kan vara i nuet och känna harmoni och lycka utan att den känslan grusas av smärtan och vetskapen om att Engla är borta. Jag tror att du kommer till sådana stunder, så småningom.

Och vet du, en gång för längesen - så var jag och mina barn i Astrid Lindgrens värld... Vi höll på att missa bussen hem, och fick lifta.. Gissa med vem.. Jodu, Ulf - Helens mördare - hhuualigen.

Tror på dej och det du gör! Fortsätt så!

kram från mej

eva-marie sa...

Tyvärr är det alldeles för ofta som de goda krafterna får stå tillbaka för alla onda. Men det FINNS verkligen många fantastiska människor i vårt avlånga land. KRAM