lördag 8 november 2008

I natt hadde jag första drömmen som jag minns att Engla var med,känns bra!

Jag känner mig lite skönare i kroppen i dag för i natt så hadde jag första drömmen där jag minns att Engla var med ,det känns väldig skönt av någon konstig anledning!
Jag drömmde att jag skjusade o hämtade hoss kompis.

7 kommentarer:

Nanne sa...

Jag har också drömt om min Rose-Marie. Två ggr, under de 9 månader som gått nu. Båda drömmarna var lite konstiga, men hon var i allafall med. Jag fick se henne igen. Jag har hört att om vi får drömma oftare om våra mördade barn, så kan det kanske bli ännu jobbigare att försöka gå vidare för oss. Jag vet inte. Jag hoppas varje kväll då jag laggt mig för att sova, att Rosie är med i mina drömmar i natt.Nu var det länge sen.
Jag tror Engla och Rose-Marie säkert träffats där borta där dom är nu. Men det finns ju så jätte många änglabarn där nu. Det händer ju nått varje vecka, nytt mord.
Jag vet inte vad som hänt då barn/ungdomar m.fl får sätta livet till för nån galnings idiothandlingar.

Många kramar till dig

maria sa...

Hej Carina!

Jag har tänkt mycket på dig och din familj, och läst i din blogg sen vi träffades och ni åkte med från Arlanda när flyget var försenat. Jag kan inte hjälpa dig med din sorgebearbetning. Men jag känner en som har sorgegrupper för föräldrar som mist barn - den drivs via svenska kyrkan.Hör av dig på nåt sätt om du vill ha kontakt. Det är det jag kan hjälpa till med.
Kram Maria

maria sa...

Hej Carina!
Jag har tänkt mycket på dig och din familj sen vi skjutsade er från Arlanda när flyget var försenat.
Jag kan inte hjälpa dig med din sorgebearbetning men jag kan om du vill förmedla en kontakt med en som har en grupp för föräldrar som mist sina barn - hon arbetar åt svenska kyrkan.
Kram Maria

Suzesan sa...

Så fint det låter. Bra att du hade en fin dröm. Hon är hos dig alltid. Det tror jag.

Önskar dig/er en bra lördagskväll så gott som det går.
Sköt om er.
(mina tankar går till dig med nanne)
Kramar och omtankar
/Susanne Mamma och medmänniska

Ronja sa...

Jag hoppas du får drömma mer om Engla; din och hela sveriges lilla stjärna.

Jag önskar dig och din familj allt gott!

Helena sa...

En vacker dag.. Kommer du att kunna titta tillbaka och se vilken väg du har vandrat.. och vilken utveckling du gjort från att känna hat, panik etc till att kunna vara stark och kanske till och med rådgiva andra i liknande situationer. Men aldrig aldrig kommer din sorg och din kärlek för Engla att försvinna. Och så ska det också vara. Jag läser din blogg dagligen, och ser dina steg. Du är beundransvärd, och det är en ära att få dela dina tankar om Engla, ditt liv och hur du mår. Tack för att du släpper in mig och många med andra, i dina känslor.

Jag skriver mycket dikter, och texter, om egna - men även andras känslor. Hör av dig om du vill läsa ord om Engla, och om kärleken till ett barn. Engla har inspirerat mig massor ska du veta.

Hej för nu, och fortsätt skriv din blogg.
Jag lovar att fortsätta läsa.

Kramar från Helena

Anonym sa...

Så fint! Ett gott tecken tror jag. Hon kändes säkert så nära för dej. Och hon finns så nära. I dina minnen och dina tankar. Det kan ingen, ingen någonsin ta ifrån dej. Hoppas fler fina drömmar kommer till dej.

Kanske är det så att du nu är mogen för att börja ta små steg framåt i ditt inre. Sånt som bara du vet och känner. Drömmar ger oss ju ofta små ledtrådar om oss själva. Dom har något att säga oss.

Som medmänniska kan jag bara fortsätta att sända mina tankar och mitt stöd. Allt som känns rätt för dej ÄR det rätta. Glöm aldrig det.

Varma tankar & kramar till dej från mej...

Monika