fredag 21 november 2008

Qvick en rättsskandal som kanske kan bidra till att ge Åklagarna arbetsuppgiften att komma så nära saningen som möjligt!

Qvick kan bli en rättsskandal som samhället behöver för att få någon ordning på Åklagarens o domstolens arbets uppgift!
Jag väljer nu att bryta den sekretess som jag jobbat så hårt för att få igenom kring Englas död. Jag gör det för att ge viktiga dimensioner av hur dåliga förhören o åklagarens jobba har varit!

Jag kan inte nu gå in i detalj det är lite för mycket o komplicerat för mig att skriva här men jag kan ge en del information.
Åklagaren kan inte med någon teknisk bevisning bevisat att det finns en brottsrubricerings som borde kallas våldtäkt! Däremot finns det teknisk bevisning som motsäger hans historia om våldtäkt när hon har levt!
AE har enligt mig försökt att manipulera till sig ett sexuellt utnyttjande av minder årig och att mordet var en olycka, ett försök att slippa bli dömd för överlagt mord med tanke på att våldta henne som död.Nu fick han lagens strängaste straff i alla fall och nu spekulerar jag att han lever antagligen med en förhoppning av att han en dag ska bli fri och tron att det skulle försvåra att bli benådad om han berättar sanningen.
Det är viktigt att få veta sanningen helst när det är enkelt att se att bevisningen inte stämmer och Surbeskys slutsats att våldtäkten konsumeras av mordet kan ses som att det hade varit bra med en våldtäkt då hade Eklund kunnat döms för dråp och inte fått lagens strängaste straff så jag förstår hela skådespeleriet och det har jag kunnat lista ut helt själv för det är inga märkvärdigheter!
Fast med tanke på Pernilla mordet så hade bara det troligen räckt till straffet han fick! Så vist är det märkligt att komplicera bilden så pass mycket men det sista som överger en så pass manipulativ personlighet som AE har och med en känd skicklig försvarare som kan tänka sig att fundera ut alla möjligheter för sin klient är nog hoppet om att få som man vill det sista som överger!
(inget fel med en försvarare som gör sitt bästa för sin klient)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas AE mår som han förtjänar..denna hemska människa som är ondskan själv..! Måtte han aldrig komma ut i dagsljuset igen..det är min högsta önskan!Lås in honom o släng nyckeln....varför ska vi som jobbar tvingas betala hans vård o uppehälle????Stor o varm kram till dig o din familj, jag tänker ofta på dig/ Maggan

Anonym sa...

Det är inte ofta jag är mållös. Men nu blev jag det! Detta är helt ofattbart. Var finns rättvisan???? Jag bara undrar! Finns den över huvud taget?!


Kan inget annat göra än att sända dej mina varm tankar Carina.

All kärlek och styrka till dej

Monika

Suzesan sa...

Utan ord ....men det är inget som gör mig förvånad. Du tänker rätt!

Jag undrar kan alla brottslingar ångra sig nu och bli "frisläppta". Nya dyra rättegångar långa svåra känslomässiga processer för de inblandade.
Likabra att de gör det rätt från början.
Jag hoppas att AE aldrig aldrig aldrig någonsin kommer ut. Han har förbrukat sin rätt att gå bland goda människor.

Åklagare och advokater borde sätta sig in i kriminellas tänk. De manipulerar och ljuger. Ska de släppa ut Qvick nu och ge honom enorma summor pengar som skadestånd.
Jag har förstått att de gör fel i besluten och åtalen och först ska mördare kosta oss en massa pengar i vård och kosta anhöriga en massa sorg och förtvivlan. Sen så gör de om rättegångarna och där fattas vissa delar... vilket gör att de frias eller får lindrigare starff och sen "belönas" de genom enorma summor pengar.
Jag hoppas jag förklarade rätt nu hur jag tänker.
Kämpa Carina Englas mamma kämpa.
Kramar Och omtankar
/Susanne medmänniska och mamma.