torsdag 20 november 2008

Qvick där om tvistar dom lärde1

Qvick därom tvistar dom lärde.
jag vill bara säga att här är det samma problematik som jag försökt belyst ang Åklagarens arbets uppgifter. Det är inte åklagarens uppgift att komma så nära sanningen som möjligt utan endast att få tillräckligt med material för fällande dom!
Jag tycker att med ett så viktigt jobb som åklagare har, borde det vara mer konkreta arbets uppgifter, där det ska gå att fråga sig om åklagaren har gjort allt för att bevisa sanningshalten bakom brottet. När det gäller Engla så har Åklagaren inte gjort det, det kan jag bevisa! men ingen bryr sig efter som det inte är det viktiga med sanningen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg att du tidigare sökt efter nätverk, till dem som förlorat barn. Jag har själv förlorat en dotter, för 5,5 år sedan, och jag kan säga att dessa två nätverk, har hjälpt mig genom sorgen. Utan dessa vet jag inte om jag klarat av att fortsätta mitt liv. Har också läst många böcker, av människor som gått igenom samma sak. Jag har fått många vänner runt om i Sverige, som jag kan prata med, maila, etc. Dessa 2 nätverk är:
www.febe.net och www.vsfb.se.
Jag har anknytning till Stjernsund, min far bodde där och har en bror som bor där (som jag idag inte har någon kontakt med). Har varit mycket i Stjernsund.
Jag växte själv upp i Övernora, Dala-Husby. Följde allt som stod i tidningen om lilla Engla, tyckte det kändes så nära, och blev mycket berörd. Du får gärna maila mig, om du skulle vilja, vi har ju någonting gemensamt. Jag har tänkt mycket på dig, kan förstå hur livet är för dig idag, efter att ha genomgått detta.
Min mailadress: inga_britt.taxi@comhem.se
Mina varma tankar sänder jag till dig.