torsdag 23 oktober 2008

Fina underbara med människor !

Hej alla ni som läser och kommenterar.
Jag uppskattar ert engagemang det betyder mycket för mig att ni finns och bryr er! Troligen betyder det mycket för hela samhället att vi kliver fram och engagerar oss i sånt som vi tycker är viktigt! . Jag försöker att inte släppa ut några kommentarer med hot eller kränkning inte heller altför starka ord ...Men har ni starka synpunkter på ex rättsväsendet ,mig ,mm så skriv det lite "finare" men ändå vad ni tycker så jag kan publicera det, för det är verkligen viktiga åsikter ni har men jag har ett ansvar i vad jag publicerar på blogen.Det som kommer in som regelrätta kränkningar,hån mot mig,Engla,kommer att polis anmälas då det faktiskt är olagligt även på nätet.
Frid o Kärlek carina

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte hur folk kan haspla ur sig en massa dumma kommentarer till dig efter vad du och din familj gått igenom! Ni borde ju bara få folkets fulla stöd! Tänker på er och vad ni gått igenom och kan inte ens föreställa mig hur ni har haft det.
Stå på er och låt inte dumma kommentarer knäcka er!
Hälsningar Jessica I Skåne

Cammie sa...

Finns det verkligen folk som kommenterar med dumma saker?? Det skulle jag aldrig få för mig att göra till någon... Jag tycker väldigt synd om dig o din familj vad ni har fått genomgått med Engla.. Ni behöver all stöd ni kan få...

Sedan du va på efterlyst o trädde fram att du hade en blogg så har jag följt den o läst den så fort du har uppdaterat.. Tycker så synd om dig att du har varit med om någe så hemskt..

Låt inte folk knäcka er med dumma kommentarer, ta istället vara på dom som kommer med bra o värmande kommentarer...

Tänker på dig o din familj.
// Camilla

Vickanen sa...

Hejsan,
Jag måste skriva att du är en underbart stark människa som väljer att göra något så underbart starkt ur en så sorglig och upprörande sak....Själv vart jag knivskuren i magen i vecka 31 då jag var havande med sonen, var hos förra justitsieministern 3-4 ggr och försöker än idag att dona med rättslagändringar....jag hoppas innerligt att VI alla som käpmar, vara sej vi vart utsatta flr brott/trauman eller vad det nu kan vara börjar jobba tillsammans, jag tror på att ju fler vi är desto längre kan vi Komma :)
Tack för att du delar med dej i din blogg.
Många varma kramar Victoria
Vickanen.blogg.se

Rebecca sa...

Hejsan!
Fick din blogg länk av en kompis för en stund sen, visste inte att du skrev blogg.
Har suttit & läst igenom allt du skrivit.
Jag kan inte tänka mig hur du igentligen mår, måste vara fruktansvärt. Men herregud vilken stark person du måste vara :)

Kram/Rebecca"

Annika sa...

Hej
Det finns människor som inte visar medmänsklighet och de vet heller inte vad empati är! Tragiskt och oerhört sorgligt att försöka knäcka dig som redan är mitt i all sorg. Det måste vara fruktansvärt att förlora sitt barn, tänker på mina då. Det hade lika gärna kunnat hände mina något.
Du verkar vara stark som orkar ta dig igenom detta i media och tror säkert att det kanske är ditt sätt att bearbeta sorgen på.

Jag vet hur det är att förlora någon tragiskt jag har förlorat 2 st. Min systers man blev mördad för 12 år sen. Avrättning! Och för 7 år sen tog min bror livet av sig framför tåget...

Känner med dig och vet hur jobbigt detta är...

Skickar mina varmaste kramar till er!

www.lyckligmamma.wordpress.com

Ullis sa...

Tragiskt att det finns människor som lämnar elaka kommentarer. :(

Suzesan sa...

Det känns skönt att kunna finnas att kunna sträcka ut en hjälpande hand. Visserligen bara med ord.
Det är intressant att läsa din blogg. Fortsätt så Carina Englas mamma. Jag kommer fortsätta läsa. Du har bra tänk!
Kämpa på!
Kramar och omtankar
/Susanne

Sofie sa...

Hej Carina!
Det känns otroligt jobbigt att försöka sätta sig in i hur jobbigt det känns i erat liv nu.
Jag tänker på er och försöker sätta mig in i situationen men det går inte.

Själv är jag 13 år och tycker att det är skrämmande att det faktiskt kan hända såna här brutala saker och ni är urstarka som klarar er igenom detta!

Ni är enormt starka! ~
// Sofie

Anonym sa...

Hej Carina!

Tänker mycket på Er och Engla.
Såg din vackra dotters framträdande på Efterlyst,en riktig stjärna!
Tände ett ljus för Engla i lördags på Alla helgonas dag.
Jag tycker du är fantastiskt som gör det här på ditt sätt, finns inga rätt eller fel, följ ditt hjärta!
Tycker det är jättebra att ni har startat Englas minnesfond, ett gott syfte och det känns bra för mig som utomstående att kunna skänka något stöd om en litet som medmänniska och mor.

Tusen kramar och åter tusen kramar!

Linda