tisdag 6 januari 2009

2008 blir 2009

Nu har 2009 börjat och inga större katastrofer har inträffat.Förutom att jag mår pest och har en ångest som jag inte kan beskriva i ord.
Föra året var ett mardröms år och det kommer att följa mig resten av livet,
2008 började med att våran 4 mån gamla grå hunds valp sprang bort på 12,00 slaget, vi letade i 20 timmar med hjälp av vänner,Sol o Engla satt hemma och höll koll på om hon skulle dyka upp, det var nog första gången jag trotsade mörker rädslan och gick själv med en ficklampa i skogen o grät i mörkret medan jag letade. Jag mins att en tanke var hur ska det här året kunna bli efter en sån här hemsk början jag tänkte värre kan det väll ändå inte bli men det kunde det...
Nu tänker jag aldrig värre kan det inte bli för det kan det alltid den som lever får se .Vi har ingen aning om vad morgon dagen har att erbjuda men vi vet vad vi har i nuet så vi kan alltid välja det goda och göra det bästa vi kan av varje möjlighet!
frid o kärlek Carina

3 kommentarer:

Hanna sa...

Våra tankar har gått till er i familjen och Engla många många gånger... Det som hänt är fruktasvärt och det finns inget som kan läka såren, man tänker ju hur det skulle vara om jag var i er situation.... Finner inga ord.
Kramar i tusen!
//Hanna

Anonym sa...

ENGLA
SOM EN FJÄRIL PÅ DITT FÖNSTERBLÄCK VILL IN MEN HINDRAS AV EN GENOMSKINLIG VÄGG KAN INTE RÖRA VID DIG MEN KAN SE ATT DET GLÖDER.
NU HAR ÄNGLARNA VINGARNA OM DIG.
DU HAR EN STARK MAMMA ENGLA
MÅNGA KRAMAR CARINA FRÅN MARIA
MAILA GÄRNA PRIVAT marialindahl@live.se
beundrar dig i din styrka kram maria m familj stockholm

Johanna sa...

Mina tankar har gått till er i familjen och till lilla Engla, det är fruktansvärt det som hänt och jag beklagar verkligen. Många styrke kramar Johanna