fredag 16 januari 2009

Var är Englas Cykel?Har Polisen gett oss fel cykel!

Då var det dax igen!
Föra veckan så tänkte jag nu kan det inte bli mer som går helt fel i utredningen eller något som jag behöver utveckla förklara och krångla med. Snart kan jag sätta mig ner och reflektera och bearbeta vad det är som hänt genom att skriva en bok en bok som det känns skärmande att börja skriva efter som det kräver av mig att gå igenom allt en gång till fast med distans och ett facit. Jag har en förhoppning om att det ska hjälpa mig ,familjen, släkt , vänner och alla som var med och letade fysiskt och känslomässigt.
Men otroligt nog så har det hänt igen...Jag har under en vecka bearbetat mig själv och familjen för att kunna ta emot Englas cykel smycken och saker från obduktionen. Vi har gråtit och varit i en oförklarlig smärta. Men när det var dax kände jag mig så redo som man kan i en sådan absurd situation.
Poliserna som kom med sakerna har under resans gång blivit nära och jag tycker verkligen om dom. Dom här Poliserna har inte haft ett lätt arbete som fått kommit med information och fått försöka reda ut alla tokiga misstag mm.
Vi fick saker som dom tagit i beslag under utredningen ,vi fick vakuum packade föremål som inte riktigt gick att identifiera förkolnade smycke delar mm vi fick papperspåsar med kolbitar småstenar tillsammans med små delar av smycke delar.
Polisen fick ta med det mesta som var förkolnat och antagligen delar av Englas brända kropp några påsar sparade jag för att göra en ceremoni av och för att Sol verkligen ville ha det kvar helt absurt men ändå ett sätt att få hela situationen lite verkligare för henne.
Men när vi ska gå ut och hämta cykeln så blir jag lite koko och säger har cykeln blivit grön inte fören Torbjörn säger det är inte Englas cykel så vaknar jag ... Det var inte Englas cykel så nu är frågan var är Englas cykel igår em lyckades dom inte reda ut det men vist börjar man fundera varför hittade man inte AE dna någonstans på cykeln det kan ju vara så att det inte var Englas cykel man skickat till skl för dna test.Polisen säger detta får inte ske. Jag säger att jag inte är förvånad då inget då menar jag inget har gått enkelt eller utan misstag.Polisen hade cykeln att dna testa före AE bil !Nu vet jag ju inte vad som hänt och hur men tankarna snurrar på ,förhoppnings vis för jag mer information under dagen.

5 kommentarer:

Helena sa...

Hej..

Fy vilken helt sjuuk situation du befinner dig i. Man kan inte riktigt ta in det du skriver - men detta är ju verkligt och faktiskt också helt dagsfärskt för dej !! Sjukt, är ordet.

Angående Englas cykel så håller jag tummarna att dom hittar den, och att du kan få svar på alla frågor. ANtar att det river upp MASSOR av frågor nu igen, när saker blir fel. Magkänslor man har om att saker blivit fel - blir nu bekräftade. Stå på dej!! Lita på din känsla om vad som är rätt o fel i detta. Jag tror din mage vet bäst. Polisen, snälla o trevliga men något fumliga som det verkar - vill nog väl men verkar inte ha rutiner nog att klara av sitt uppdrag.
Enligt min mening.

Stå på dej!! Och varma kramar från mej

Malin.E sa...

Det är inte sant??? herregud vilken soppa,jag blir mållös...Vad är det som händer i Sverige? 2009?

Anonym sa...

Men vad säger du......brända smycken och....vadå???
Jag kan ju erkänna att jag inte orkade läsa allt om Englas fruktansvärda öde,för jag tycket det var så hemskt det kunde bli ändå...men nu...vad har han gjort det vidriga svinet.
Stackars lilla Englas syster som får leva med detta resten av sitt liv,och stackars stackars dig som får leva med dessa vidriga minnen.

Anonym sa...

Hoppas att du och familjen ska finna ro snart.Ni finns i våra tankar.Kram

Karin sa...

Hej Jag lider så med dej. Har själv 4 barn. Jag har också en blogg den heter karin o selma tror jag.. http://rottisen.teliaweb.se
det är min hemsida så välkommen dit. Jag tänker på er o Engla. Detta med Engla har tagit hårt på mig. sköt om dej kram karin