fredag 16 januari 2009

ckeln

Nu har dom varit hit med cykeln ,det är Englas cykel fast neon grön i stället för silver i går var den alldeles grå dasig så man såg inte riktigt detaljerna men nu kan jag pustar ut och slipa fundera över den saken.

4 kommentarer:

Kassler sa...

Skönt! Glad för att åtminstone det var rätt! /Helena

Anonym sa...

AE!Vilken vidrig människa Carina. Tack gode gud för han sitter inne nu, o måtte han aldrig komma ut mer. Det är en sorg över vad han gjort som är bottenlös...jag som skattebetalare skulle önska jag slapp att bidra till AE försörjning. Hoppas han mår som han förtjänar, o att de inte daltar med han. Så svårt det måste vara o få hem Englas saker, jag kan verkligen förstå vilken oerhörd smärta. Det ni tvingas gå igenom tror man väl aldrig ska hända. Många varma omtankar till dig Carina o din familj, stor kram Maggan

Suzesan sa...

Hej Carina Englas mamma.
Glad för din skull att det blev rätt. Änligen nåt rätt!
Försök ge dig själv en fin kväll.
När jag läste det första om cykeln så sa jag åhhhh NEJ!
Så klart Englas lilla syster Sol vill ha de där sakerna. Det hade jag gjort samma.
Jag skickar dig Omtankar och kramar
Sköt om dig.
/Susanne mor och medmänniska

Anonym sa...

Åhh vad jag blir upprörd över detta,kan knappt tro att jag sitter här och skriver om mördade och brända små barn.
Någon annan människa har sett till att en livsglad,frisk och smart liten tjej inte fick leva längre.
Ingen olycka...inget slarv...ingen sjukdom.
Anders Eklund bestämde att Engla skulle dö för att ingen skulle få reda på att han våldtagit och misshandlat henne,men det räcker inte,vad han gjorde efter det med dennna lilla tjej som redan var långt borta det vi kallar Värld(alltså för kul bara) det kan ingen frisk människa fatta!
Hur han utsatte och utsätter Englas familj för detta är fruktansvärt,man väntar på att gud ska sätta en blixt i huvudet på honom!
Jag önskar AE all olycka och alla sjukdomar i hela världen,gärna samtidigt och det skulle ändå inte kunna jämföras med Englas familjs smärtor.
Detta är ihop med Helen,det värsta jag läst om.
Dels är det små barn,försvunna länge,hittade i ett skick som ingen förälder ens orkar tänka på!Kramar till dig Carina och till Sol som man hoppas får ett härligt långt liv trots sina hemska minnen!