torsdag 29 januari 2009

Qvick ?!

Jag har berört det förut att Qvick historien är en konsekvens av att åklagarens uppgift inte är att komma så nära sanningen som möjligt utan endast att få tillräckligt med material till fällande domm.
En sak till som jag funderar över är den 24-årige israeliske mannen Yenon Levi som hittades mördad i ett skogsparti vid Rörshyttan utanför Hedemora sommaren 1988 som ligger i Stjärnsund och i närheten av AE s hem 3 mil ,har dom testat AE mot det här mordet? Jag tror att AE har mördat många och att syftena kan vara helt skilda efter vad AE haft för behov och ider för stunden.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nu går du på samma fälla som vissa människor i Tomas Qvicks fall.
Anders Eklund väcker oerhört starka känslor hos dig (vilket är naturligtvis självklart, vore konstigt om det inte gjorde det.)
Därför "tror" du att han har utfört alla mord som har gjorts i hans närhet under de senaste decennier.
Det var så det gick till när många blev övertygade om Qvicks skuld.
Han hade ju mördat förut.

mamma sa...

jag bara belyser möjligheten, det behöver inte vara AE som mördade 88 i stjärnsund det kan vara vem som helst men det kan vara ide att tänka tanken!Jag tror att AE kan ha mördat i hela Europa där han varit med lastbil o jobbat under många år.
Den känslan jag fik o vet att många andra som utrett AE fått är en man som är kapabel att döda utan bekymmer varken före eller efter mordet! och efter statistisk tror jag inte att det går att göra en brottsprofil på AE.

Anonym sa...

Ja så är det..den hemska AE har inget samvete..han har garanterat mer saker på sitt samvete!! Det är en allt igenom vidrig människa!! Jag har sagt det innan..jag säger det nu...lås in han o släng nyckeln!!Efter det han har gjort, har man förbrukat rätten o vara ute i samhället!!Kram till dig o din familj..en dag i taget Carina!! Kram Maggan

Anonym sa...

Klart att dom måste kolla upp gammla mord...nu är det ju så tack o lov att det är inte så många som mördar och klarar att fortsätta sitt liv som vanligt!
Så varför inte..Anders Eklund har visat på en helt otrolig"det var inte jag" i båda fallen han är dömd för....inte många som fixar det skulle jag vilja påstå.....
Glöm inte att det gick åtta år och bevis upptryckta i hans fula fejs innan han erkände det första mordet!
Om man kan mörda ett litet barn och åka o äta med henne liggande i bagaget.....då kan man var skyldig till allt som finns!
Qvick är nästan ännu värre...han är ensam skyldig till att en hel flock med mördare går lösa och Anders kanske kanske är en av dom,där Qvick tagit på sig mordet....sätt dom ihop en den mörkaste av hålor....ur kan det födas så sjuka gubbar...har dom verkligen sprungit omkring och lekt o varit rädd...kanske mörkrädda....tror inte det...dom har säkert alltid varit udda och ensamvargar....usch o fy!

Malin.E sa...

Jag tror det också han kan vara skyldig till fler mord, han erkänner inte förrän bevisen ligger framför honom...Han uppvisar inget samvete heller det gör det ännu troligare att han mördat fler. Jag mår illa av att se honom på bilder + tv riktigt illa....Han är livsfarlig..

Anonym sa...

Jag tror inte att AE skulle våga gå på en man, han verkar vara alldeles för feg för detta. Han är ju livrädd för sina medfångar ju, tror att han bara vågar sig på kvinnor och barn. Tror att han ligger bakom många olösta fall.

mamma sa...

jodå jag tror att AE kan mörda man kvinna eller barn spelar ingen roll!
det handlar inte om feghet eller mod det handlar om att han tror sig ha rätt att följa sina impulser och gör så om möjlighet ges!
Det kan vara av ilska ,nyfikenhet eller ha begär mm Vad gäller mordet på min Engla så verkar grunden till mordet vara sjuklig nyfikenhet!

Anonym sa...

Nej jag tror inte alls AE vågar sig på män, tror dessutom inte han har intresse av män. Tror att AE är en sexualbrottsling, pedofil som bara ger sig på kvinnor och barn. Tror att det bara handlar om sexuellt maktbegär.